Vaktec

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Vaktec
  • Vaktec
  • Groningen, Groningen

Vaktec B.V. is opgericht in 2008. In de eerste vijf jaar zijn wij voornamelijk actief geweest in de wereld van olie en gas, destijds onder andere op projecten van Cofely-GDF Suez, Gasunie, NAM, Shell en Total. Tegenwoordig richten wij ons niet meer alleen op de leidingbouw en industrie, maar ook steeds meer op de bouw sector.

Door een scherpe focus en uitgebreide kennis van het werkveld zijn wij snel uitgegroeid tot een volwassen leverancier van flexibel en technisch personeel in verschillende sectoren. Wij doen ons best om zowel de opdrachtgever als de werknemer tevreden te houden.

Missie
Wij staan voor kwaliteit en gaan voor een warme relatie met zowel onze klant als onze medewerker. Vaktec verzorgt passende oplossingen op het juiste moment, met als doel tevreden opdrachtgevers en personeel. Wij brengen opdrachtgevers in contact met professionals en andersom. Dit doen wij lokaal, nationaal en internationaal.

Onze diensten:
- Uitzenden
- Werving selectie
- Detachering
- Payroll HR
- Werken over de grens
- Projecten
- Opleiden

Opleiden
Ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij heel belangrijk. We staan voor kwaliteit en willen het beste voor jou en voor de klant. We leiden niet alleen ons eigen personeel op. Wanneer jij affiniteit met de techniek hebt en gemotiveerd bent, dan ben bij ons aan het juiste adres! We doen er alles aan om te zorgen dat je altijd veilig, goed en met plezier kunt werken.

Internationale recruitment
(Kantoren in UK, Duitsland, Roemenië, Italy, Portugal, Litouwen en Polen)
Om te kunnen voldoen aan de kwaliteit en vraag hebben wij samenwerkingen met diverse recruiters uit verschillende landen. Door onze intensieve contacten worden wij goed bediend en kunnen wij bijna altijd voorzien in de vraag van onze opdrachtgevers.

Het volgende kunt u van ons verwachten:

De juiste papieren
Het is voor alle partijen van groot belang dat onze vakmensen de juiste papieren hebben. Daarom hebben al onze vakmensen de benodigde diplomas die voor het werk wat ze doen. Dit controleren wij uiteraard voor u. Ook beschikken zij over een BSN-nummer en zijn ze VCA-gecertificeerd.

Internationale vakmensen
Wij werken met vakmensen uit verschillende EU-landen. De nationaliteit is niet belangrijk voor ons. Vakmensen uit o.a. de UK, Duitsland, Roemenie, Italy, Portugal, Litouwen en Polen mogen tegenwoordig namelijk onder dezelfde voorwaarden werken als die uit Nederland. Wat wel belangrijk is voor ons én voor u, is dat zij zich verstaanbaar kunnen maken en begrijpen wat wordt uitgelegd. Daarom spreken l onze vakmensen in ieder geval Engels of Duits. Ook bieden wij een cursus Nederlands aan, indien daar behoefte aan is.



Locatie

Vaktec https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a5599988bdfea67216da8c6fc951cf15bdfdcceab38dee2a.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a5599988bdfea67216da8c6fc951cf15bdfdcceab38dee2a.png
9723JA Groningen Groningen NL