OZQUR

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OZQUR
  • OZQUR
  • Eindhoven, Noord-Brabant

OZQUR
Wij zijn al ruim 16 jaar actief in de verzekerings- en hypotheekbranche. We hebben een groot netwerk opgebouwd en zijn een vertrouwd partner geworden voor onze klanten en partners. Met onze expertise staan wij de klant op professionele wijze bij in een financiële beslissingen op het gebied van schadeverzekeringen, inkomens- en vermogensverzekeringen, kredieten en hypotheken. Zowel voor onze particuliere als zakelijke klanten. Binnen ons segment heeft onze daadkracht ons een degelijke en respectabele reputatie gebracht.

We zijn een jong en klein team met ieder zijn eigen expertise en aandachtsgebied. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open, onderling betrokken en direct. We stellen alles in het werk om onze klanten op een zo goed mogelijke manier te voorzien van het juiste advies en de beste hypotheek.

Omdat we hard groeien zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen op vakinhoudelijk vlak maar ook carrière technisch. Jouw kennis blijft up-to-date dankzij vakinhoudelijke cursussen, permanente educatie en overige opleidingen. Uiteraard afgestemd op jouw persoonlijke ambities.

Heb jij ambities, wil je een belangrijke rol spelen in de belangrijkste financiële beslissing van onze klanten?
Dan zijn wij dé werkgever waar je wilt werken. Je bent welkom !



Locatie

OZQUR https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a25715ff6893fcc3aeefd53243386f8183ecb1c2cc44b41.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a25715ff6893fcc3aeefd53243386f8183ecb1c2cc44b41.jpg
5653ML Eindhoven Noord-Brabant NL