Elka Telematica

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Elka Telematica
  • Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

ELKA Telematica BV heeft al ruim 20 jaar ervaring in de elektrotechniek en is gespecialiseerd in de glasvezeltechniek. Met onze brede vakkennis zetten wij de wensen van onze klanten om in duidelijke plannen.
Voor iedere opdracht achterhaalt ELKA Telematica BV wat precies de wensen zijn van de klant. Aan de hand van deze wensen bekijken wij wat er ter plaatse nodig is en waar wij rekening mee moeten houden tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Naast dat het belang van de klanten voorop staat, kunnen onze werknemers natuurlijk niet ontbreken. ELKA Telematica BV vindt het belangrijk dat iedere kracht goed samenwerkt in een team, maar ook zelf de verantwoordelijkheden kan dragen en initiatief kan nemen.
Wij hebben een platte organisatie waardoor ook veel vrijheid wordt geboden in de verschillende werkzaamheden die worden verricht. Tevens bied ELKA Telematica BV groei mogelijkheden aan zoals bijvoorbeeld cursussen of opleidingen zodat de werknemer zichtzelf verder kan ontwikkelen. Gezellige bedrijfsuitjes en een jaarlijks personeelsfeest kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken.



Locatie

Elka Telematica
2407BD Alphen aan den Rijn Zuid-Holland NL