Mecurity

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Mecurity
  • Nuenen, Noord-Brabant

Mecurity is een groeiend bedrijf dat oplossingen biedt om met straatmeubilair de openbare ruimte functioneel, leefbaar, aantrekkelijk én veilig in te richten. Dat doen we door het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van innovatieve producten op het gebied van fietsparkeren, ramkraakbeveiliging en stadsafsluiting voor de openbare ruimte.

Onze duurzame producten zijn stuk voor stuk solide, stijlvol en gecertificeerd. Wij hebben veel kennis in huis en kunnen daarom iedere opdrachtgever een oplossing op maat bieden. Daarbij werken we het liefst samen met de eindgebruiker, architect en aannemer. Indien nodig bieden wij een maatwerkoplossing door onze producten aan individuele klantwensen aan te passen. Doordat wij een redelijk kleine organisatie zijn en wij onze innovatieve producten in eigen huis ontwikkelen en produceren, hebben wij een korte time-to-market en zijn wij bijzonder flexibel. Dat is ons inziens een must in onze snel veranderende wereld. Daarnaast werken wij intensief samen met onze business partners TNO en TU/e. Dt maakt ons onderscheidend. Trots zijn we op onze opdrachtgevers in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Onze producten vind je bij stations, winkelcentra, ziekenhuizen en grote bedrijven als ASML. Maar wij leveren ook aan kleinere instanties als VVEs en scholen. Wij zijn gevestigd in Nuenen, nabij Eindhoven, en zijn sterk geworteld in de Brainport-regio.

Heb je interesse in één van onze producten of wil je een advies op maat? Of ben je juist genteresseerd in een carrière bij Mecurity? Neem gerust contact met ons op, we zijn benieuwd naar je verhaal.

040 283 51 75
[email protected]

www.mecurity.nl
www.mecurity-fietsparkeer.nl



Locatie

Mecurity
5674VN Nuenen Noord-Brabant NL