Cooper Pet Care

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Cooper Pet Care
  • Cooper Pet Care
  • Amsterdam, Noord-Holland

Cooper Pet Care is een mobile-first huisdier zorg platform gemaakt voor huisdier ouders van vandaag die televet consulten biedt in combinatie met een AI-powered symptoom checker. Wij streven ernaar om mensen onmiddellijke en betaalbare toegang te geven tot gekwalificeerde dierenartsen voor het enorme scala aan problemen en vragen die zich voordoen over hun huisdieren.

Wij zijn een Amsterdamse start-up bedrijf, opgericht in 2021, met als doel de gezondheid van huisdieren en huisdierverzekeringen te transformeren.

Wij zijn een team van ondernemers, ontwikkelaars, ontwerpers en veterinaire professionals op een missie om het leven van huisdieren te verbeteren. We worden ondersteund door internationale topinvesteerders en zijn klaar om de gezondheid van huisdieren opnieuw vorm te geven. We zijn een jong en levendig team met een goede bedrijfscultuur en een prettige werkomgeving.

Er is een sterke wereldwijde toename in belangstelling en behoefte naar veterinaire telehealth diensten, en wij zijn de eerste in onze soort in Nederland.

Wij zijn op zoek naar Nederlands sprekende, enthousiaste dierenartsen (zowel fulltime als parttime) om op afstand te werken en via ons telehealth platform veterinair advies te geven aan cliënten. Stap in een nieuw, bewezen carrière model en beoefen het beroep waar je van houdt op een unieke en low-stress manier!



Locatie

Cooper Pet Care https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/19e2c6728dfbb834ef02d6f7da39c1265f9974717f0db6fb.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/19e2c6728dfbb834ef02d6f7da39c1265f9974717f0db6fb.png
1076EE Amsterdam Noord-Holland NL