Zwennes Totaal Service

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Zwennes Totaal Service
  • Zwennes Totaal Service
  • Pijnacker, Zuid-Holland

Zwennes Totaal Service is een verhuisbedrijf, gespecialiseerd in het bieden van verhuizingen voor senioren. Seniorenverhuizingen verlopen iets anders als reguliere verhuizingen, en daar passen wij ons op aan. Wij stellen kwaliteit hoog en richten ons op de wensen en behoeften van de oudere persoon in kwestie. Een verhuizing heeft voor senioren vaak een grotere impact dan voor jonge mensen.

Wij onderscheiden ons door klant- en servicegericht te werken en door onze klantvriendelijkheid genereren we een hoge mate van klanttevredenheid.

Onze voornaamste werkzaamheden zijn verhuizingen en woningontruimingen in opdracht van particulieren, bewindvoerders en notariskantoren.


Daarnaast hebben wij een ruime ervaring op het gebied van projectverhuizingen; dit zijn verhuizingen van zorginstellingen en verhuizingen binnen bouwprojecten. Hierbij gaat het om diverse grote- en kleine projecten in de regio Noord- en Zuid-Holland.
Binnen deze projecten zorgen wij ervoor dat hulpbehoevende klanten worden geholpen met verhuizen naar tijdelijke woningen i.v.m. renovatiewerkzaamheden aan de huidige woning.

Op dit project werk je met een klein team en zorg je ervoor dat alle verhuizingen volgens planning verlopen, zodat de bouw geen vertraging oploopt!

Je komt te werken in een gemotiveerd team die respectvol met elkaar omgaat. Het werk kan soms zwaar zijn en daarom is een goede lichamelijk conditie belangrijk. Maar omdat je werkdagen nooit hetzelfde zijn ën omdat er ook een bepaalde mate van verantwoordelijkheid van je wordt verwacht, is dit absoluut een leuke, gevarieerde en uitdagende functie!



Locatie

Zwennes Totaal Service https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4f32718c588a69351f411fa0a0c5af77389bf18c3e22f1bc.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4f32718c588a69351f411fa0a0c5af77389bf18c3e22f1bc.jpg
2643HA Pijnacker Zuid-Holland NL