Need2recruit

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Need2recruit
  • Need2recruit
  • Someren, Noord-Brabant

Ik ben een zelfstandige interim recruiter, die hier en daar ook WS doet
daWie zijn de mensen achter Need2Recruit? Ons interne team bestaat uit een combinatie van 16 jaar HR-, Talent Acquisition sales- en corporate ervaring, geflankeerd door ervaren consultants uit het bedrijfsleven die je graag willen bijstaan en helpen bij je carrière. Zowel voor kandidaten als klanten willen wij een solide schakel/partner zijn. Een ijzersterke combinatie van expertise én frisse blikken. Wij denken graag out of te box!

Wij bemiddelen voor iedereen
Het kan zijn dat je net uit de schoolbanken komt, mogelijk heb je niet de juiste diplomas, maar wel de juiste attitude en instelling. Of je hebt jaren werkervaring opgedaan in jouw niche en heb je altijd op een bepaald niveau gewerkt (mogelijk HBO), maar heb je niet het juiste papiertje. Het kan even goed zijn dat je professioneel graag een andere richting uit zou willen? Bij Need2Recruit is het diploma niet het allerbelangrijkste. Je drive en doorzettingsvermogen zullen de doorslag geven tot jouw en ons succes. Graag willen wij je assisteren en voor je bemiddelen naar een mooie baan waar jij je op je plek voelt.

Need2Recruit
Wij vinden het belangrijk dat jij als kandidaat kunt uitgroeien tot de persoon die jij daadwerkelijk bent en dat jij van uitwisbare waarde zal voor onze klanten. Happy you, happy klant, happy us. Jouw eigenwaarde, talenten, de wil om je verder te ontwikkelen, je doorzettingsvermogen en welwillendheid om je voor de volle 100 procent in te zetten tot hetgeen dat wij samen willen realiseren zal leiden tot het succesverhaal dat wij samen voor ogen hebben.

Doelstelling en visie Need2Recruit
Wij staan voor inclusiviteit bij Need2Recruit. Het woordje uitsluiting van personen op welk grond dan ook kennen we niet. Bij Need2Recruit willen wij op alle vlakken werken aan deze kernwaarden waarop talenten worden afgeketst. Het gaat om de persoon om de individu, hun sterktes en potentieel. Wij leven in een inclusieve samenleving en willen hier graag aan bijdragen. Werken aan inclusiviteit met de juiste instelling, normen en waarden. Wij denken niet in hokjes, generaliseren niet, maar denken out of the box. Als jij je zelf herkend en jezelf kunt vinden in onze visie als kandidaat en/of als potentiële klant come on board.

So, lets Need2Recruit, a new career starts with you, lets start today!!!arvoor heb ik een simpel/basis account nodig

Constructief Revit Modelleur

Someren - HBO - 40 uur
Need2recruit


Locatie

Need2recruit https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/63846ea4dc6fb4a41926ee32ceaf1291aee872ed35d23b2b.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/63846ea4dc6fb4a41926ee32ceaf1291aee872ed35d23b2b.jpg
5711NK Someren Noord-Brabant NL