LucVal Care

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • LucVal Care
  • Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

LucVal Care B.V.
Wij zijn een jong professionele thuiszorgorganisatie, gericht op het leveren van kwalitatieve en persoonsgerichte thuiszorg. Dit houdt in dat wij samen met u de thuiszorg inrichten op basis van uw wensen en behoeften. Wij bieden verschillende soorten zorg waaronder wijkzorg zoals persoonlijke verzorging en verpleging, tijdelijke zorg, nachtzorg en palliatieve zorg maar ook begeleiding, huishoudelijke hulp en dagbesteding. Onze persoonlijke missie is ervoor zorgen dat uw zorgvraag op de juiste en volledige wijze wordt beantwoord met als oogpunt uw zelfredzaamheid te bevorderen, u behoudt de regie over het eigen leven, uw mantelzorger te ontlasten en dat u zo lang mogelijk fijn en veilig thuis kan blijven wonen. De kernwaarden die de fundering van LucVal Care vormen zijn vriendelijk, vertrouwen, vakkundig, verbinding en veilig.
Hart voor zorg
Dat is waar wij voor staan.
Bij het opstellen en het verlenen van de zorg kijken wij naar uw persoonlijke situatie en houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Het belangrijkste is dat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Bij het verlenen van zorg staat u als klant centraal.

LucVal Care werkt met vakkundige medewerkers, die wij regelmatig bijscholen. Op deze manier dragen wij bij aan het bevorderen van hun deskundigheid.



Locatie

LucVal Care
2288EJ Rijswijk (ZH) Zuid-Holland NL