Adminno

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Adminno
  • Valkenswaard, Noord-Brabant

Wij zijn een ondernemend en innovatief administratiekantoor, gevestigd in Valkenswaard. Wij bieden onze klanten rust op hun weg naar meer rendement. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen, zoals de toenemende automatisering. Niet omdat het moet, maar omdat wij het leuk vinden! Zo zijn wij in staat om te voorzien in veranderende klantbehoeften en kunnen we toegevoegde waarde blijven leveren.



Wij zijn doorlopend bezig met procesoptimalisatie (intern en extern), robotisering van de administraties en ontwikkeling van visie en strategie. De verplichte jaarrekening vinden wij een moetje. Dat vinden onze klanten ook! Wij richten ons daarom op geautomatiseerd tot stand gekomen administraties. Met een online dashboard hebben onze klanten altijd een actueel inzicht. Zo kunnen wij proactief adviseren en meedenken. Ook op kantoor maken wij gebruik van slimme ICT-oplossingen. Wij werken volledig digitaal en managen onze processen door middel van workflows.



​Wij geloven in de combinatie van automatisering en persoonlijke aandacht.



Onze klanten zijn werkzaam in het MKB als DGA of zelfstandig ondernemer. Vaak zijn het vakmensen en hebben ze 0 tot 15 personeelsleden in dienst.



Locatie

Adminno
5554CL Valkenswaard Noord-Brabant NL