Green Oil Recyclihg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Green Oil Recyclihg
  • Green Oil Recyclihg
  • 't Harde, Gelderland

Green Oil Recycling groeit! Daarom zijn wij op korte termijn op zoek naar collegas met een C(E) Rijbewijs!

Green Oil Recycling BV is een recycling bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van alle plantaardige reststromen van oliën en vetten. De ingezamelde vetten- en oliën worden vervolgens verwerkt en verkocht aan de technische-, chemische- en biodieselindustrie.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het inzamelen van gebruikte frituurvetten en -oliën bij onder andere horecagelegenheden, snackfabrieken, supermarkten en sportverenigingen. Green Oil Recycling BV zamelt oude frituurvetten en oliën in conform de geldende wetgevingen.

Bij deze vacature zoeken wij iemand die naast de passie voor het rijden ook een stukje handelsgeest heeft. Als chauffeur rijd je met een bakwagen langs verschillende horecagelegenheden in jouw wijk en ben je het verlengstuk van onze commerciële organisatie. Na een korte inwerkperiode ben je in staat om de vetten kwalitatief te beoordelen en koop je gebruikte vetten en oliën in. Voor het inkopen van de gebruikte vetten en oliën wissel je de emballage om voor schone emballage. Het laden, lossen en schoonhouden van de vrachtwagen zijn ook onderdeel van jouw functie. Al met al ben jij het gezicht van de organisatie bij onze klanten in je eigen wijk en zorg je voor een maximale klanttevredenheid.



Locatie

Green Oil Recyclihg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d3f6b383ddc2008bb363c27e0f754f6a2e650eb4adaaa1a6.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d3f6b383ddc2008bb363c27e0f754f6a2e650eb4adaaa1a6.png
8084HD 't Harde Gelderland NL