Polyplastic

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Polyplastic
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Polyplastic Group, onderdeel van Lippert is de wereldleider in lichtgewicht, transparante rigide oplossingen voor de mobiliteits-, retail- en woningmarkt. Polyplastic werd al in 1952 opgericht als handelsonderneming voor acrylaat. In 1956 startte het zijn eigen acrylproductie. Dankzij de onovertroffen voordelen van acrylaat, zoals een laag gewicht en hoge stabiliteit, brak Polyplastic begin 1960 door in de vorm van raamsystemen voor de caravanindustrie. Tegenwoordig is de acrylproductiefaciliteit gevestigd in Tholen, Zeeland. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit zijn gevestigd in Rotterdam. Het complete team bestaat inmiddels uit meer dan 400 teamleden met een gemiddelde contractduur van 10 jaar.

Sinds 1 januari 2021 maken we deel uit van het beursgenoteerde Lippert. Ons moederbedrijf is een toonaangevende wereldwijde fabrikant en leverancier van high-tech producten en maatwerkoplossingen, toegewijd aan het vormgeven, groeien en verbeteren van de RV, marine, automotive, commerciële voertuigen en bouwproducten industrieën. Als onderdeel van Lippert combineren we onze strategische productiecapaciteiten met de kracht van een winnende teamcultuur om ongeëvenaarde klantenservice, bekroonde innovatie en premiumproducten te leveren aan elke klant waarmee we zaken doen.
Met meer dan 14.000 teamleden wereldwijd en een divers portfolio van eersteklas merken heeft Lippert keer op keer bewezen dat de mogelijkheden van de organisatie echt eindeloos zijn door mensen op de eerste plaats te zetten. Het motto luidt: Whenever, wherever, we make your experience better



Locatie

Polyplastic
3044EN Rotterdam Zuid-Holland NL