Energiek Ondernemen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Energiek Ondernemen
  • Energiek Ondernemen
  • Groningen, Groningen

Energiek Ondernemen is een team van samenwerkende ondernemers. Wij geloven in samen sterk, zonder de kracht van ieder individu uit het oog te verliezen. Met onze werkwijze bouwen wij al 20 jaar enerzijds aan een onlineconsumentenbestand, en anderzijds aan een B2B netwerk om gezamenlijk meer bereik te creƫren.
Aan het uitbreiden van ons netwerk, zowel klanten als ons zakelijke netwerk besteden wij veel aandacht. Wij werken vanuit een stabiel kantorennetwerk, maar ook thuiswerken en online individuele en groepstrainingen behoren tot de mogelijkheden. Door onze moderne werkwijze en het groeipotentieel in de markt, hebben wij een nieuwe productlijn tot onze beschikking gekregen. Ons concept is verder gefinetuned zodat dit mogelijkheden biedt aan een heel breed publiek.
Wij zijn actief in de snelst groeiende markt van dit moment, gezondheid en je daar bewust van zijn en worden. Onze core business is lifestyle healthy aging, preventieve gezondheid, gewichtsmanagement en sport.
Binnen Energiek Ondernemen werken we al samen met mensen met veel verschillende achtergronden. Het gaat vooral om je persoonlijke ontwikkeling, intrinsieke motivatie en duplicatie. Je werkt samen met andere partners en bouwt je eigen team, met een blijvende ondersteuning van een - reeds bestaand en optimaal functionerend - team. Branding, Social Media, marketing, WIN-WIN situatie, mond tot mondreclame, relatiebeheer en duplicatie zijn kernwoorden in ons concept.
De mensen achter Energiek Ondernemen:
Wij hebben onafhankelijk van elkaar gekeken naar mogelijkheden om tot samenwerkingen te komen. Met elkaar samenwerken, zowel operationeel als financieel, zonder dat we in loondienst bij elkaar zijn. Een franchise is dan een optie echter een goed opgezet netwerkmarketing bedrijf geeft meer gelijke kansen in groei, persoonlijk ontwikkeling en in beloning.
Onze individuele kennis maakt ons sterk en uniek als team. Wij zijn een team dat kijkt naar jouw kwaliteiten, wensen en doelen en komen zo tot een bij jouw passend bedrijf. Coaching en samenwerken voor een langere periode. In een economie die vraagt om verandering in werkgelegenheid zijn er diverse scenarios mogelijk. Met veel tijd en (meer) behoefte aan zekerheid of juist groeipotentieel maar weinig tijd. Wij bieden door onze werkwijze mogelijkheden voor mensen die in kansen denken.

Werkwijze:
Samenbouwen van een netwerk (zakelijk klanten)
Gebruik maken van een systeem en plan van aanpak hoe dit op te bouwen
Samen je netwerk (team) helpen met het verstevigen van de relaties. Relatiebeheer duplicatie.
Het uitbreiden van je netwerk, zowel zakelijk als klanten. Hiervoor is creativiteit een rode draad die wij met elkaar ontwikkelen.
Leeftijd tenminste 18 jaar
Achtergrond en opleiding minder van belang.
Elke samenwerking, loondienst of ondernemen, betekend investeren.
Binnen Energiek Ondernemen zijn wij genteresseerd in mensen die willen investeren in:
Persoonlijke groei
Minimaal 4 uur per week beschikbaar zijn
Opstart van het bedrijf kan al vanaf 100 en loopt op tot ca 1.000,-



Locatie

Energiek Ondernemen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e8915089b7a1a59410ad53e207586b1de1c48ae55098793c.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e8915089b7a1a59410ad53e207586b1de1c48ae55098793c.jpg
9723TH Groningen Groningen NL