Job Connecting People

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Job Connecting People
  • Ouderkerk aan de Amstel, Noord-Holland

Job Connecting Pople - JCP Uitzendbureau ( 020-7893069 / 06 22 49 99 59)

Uitzendbureau Ambitie
Werk en/of een baan geeft een actieve rol in de maatschappij en bevordert de ontwikkeling. Het is onze passie om te streven naar een win-win situatie voor mensen en bedrijven. Om samen met een bedrijf de juiste medewerker te vinden, passend binnen het bedrijf. Of andersom, de juiste baan te vinden die goed past bij een kandidaat.

Bent u, als werkzoekende, op zoek naar een tijdelijke of vaste baan? Of bent u, als opdrachtgever, op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Dan bent u bij JCP Uitzendbureau. aan het juiste adres! Onze missie is om werkzoekenden te helpen aan een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities. Tegelijkertijd leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers op het juiste moment. Wij bemiddelen in vacatures op het gebied van onder andere administratie, transport, techniek, bouw, productie en schoonmaakwerk. Met een persoonlijke benadering overtreffen wij voortdurend de verwachtingen van onze werkzoekenden en opdrachtgevers.

Meer weten over de mogelijkheden van ons uitzendbureau voor U? Neem dan even contact met ons op. Ons telefoonnummer is, 020-7893069 / 06 22 49 99 59. E-mail je CV naar [email protected].

Wij zijn 24 uur en 7 dagen in de week bereikbaar.



Locatie

Job Connecting People
1191JN Ouderkerk aan de Amstel Noord-Holland NL