Qwiek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Qwiek
  • Qwiek
  • Kerkrade, Limburg

Qwiek [zn.], Uitspraak: Kwiek, Betekenis: Vol leven en energie, levenskrachtig, gezond, fit en vitaal.

En dat zijn Qwiek en onze producten ook. Een team met veel energie, vernieuwende ideeën en oplossingen waarbij niets als vanzelfsprekend wordt gezien, maar bovenal mensen die het beste uit iedere dag en het leven willen halen. Elke dag werken wij samen aan de zorghuisbeleving van vandaag en morgen. Vanuit het hart van de zorg gaan wij samen op zoek naar innovatieve oplossingen die net dat beetje extra geven, zodat wij samen kunnen zorgen voor het welzijn van anderen.

Qwiek gaat verder dan alleen het verkopen en ontwikkelen van zorgondersteunende producten. Qwiek gelooft in het creëren van een zorghuis beleving waar je naar uit kunt kijken; een missie die al meer dan 5 jaar succesvol wordt nagestreefd. Wij realiseren ons dat een succesvolle zorginnovatie start bij het doorzien en begrijpen van behoeftes in de zorg. Zowel vanuit het cliënt perspectief als vanuit de positie van de zorgverlener. Bij Qwiek hechten we daarom heel veel waarde aan het onderzoeken en écht snappen van de uitdagingen voordat we starten met de ontwikkeling van een innovatie.



Locatie

Qwiek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d0b52abec93c989fb339a6fe931af648f1831ee4bc2ae2b0.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d0b52abec93c989fb339a6fe931af648f1831ee4bc2ae2b0.png
6467JE Kerkrade Limburg NL