Brands Solid Ground Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Brands Solid Ground Solutions
  • Naarden, Noord-Holland

Wij zijn Brands en wij zijn grondig.
Grondig precisiewerk met kwalitatief hoogwaardige machines, dat vinden we bij Brands het mooiste wat er is. De afgelopen decennia zijn we als familiebedrijf uitgegroeid van een enkele loonwerker op een trekker, naar allround onderaannemer in complete oplossingen voor projecten binnen de infrastructuur en agricultuur
Wij zijn grondig in het ontzorgen van onze klanten. Of dat nu grotere bouwaannemers zijn, de agricultuur, gemeenten of andere publieke partijen: onze grondwerkers kennen hun pappenheimers. Grondverzet, milieutechniek, gebiedsbeheer, wij beheersen het allemaal.
Wij graven, saneren, vullen, levelen en leveren volledig (ver)bouwklare locaties af, klaar voor ontwikkeling. Inclusief ondergrondse infra met aansluitingen op het nutsnetwerk als dat gewenst is. Ook verzorgen wij complete opleveringen voor agricultuur en groenprojecten. In Nederland, Belgiƫ, Duitsland, waar we ook maar nodig zijn.
Wees grondig. Kom werken bij Brands.
Brands is altijd op zoek naar aanpakkers. Of het nu in de cultuurtechniek en groenvoorziening is of als grondwerker, machinist, trekker chauffeur, stratenmaker, werkvoorbereider of sloper: jouw motivatie maakt het verschil.
Natuurlijk, agrarische- en bouwervaring is mooi. Maar nog mooier is dat je grondig bent, in een hardwerkend team wilt meedraaien en dat je liefde hebt voor het vak. Dan zorgen wij met vakkundige begeleiding en opleidingen dat je je talenten ten volste kunt benutten.



Locatie

Brands Solid Ground Solutions
1411AL Naarden Noord-Holland NL