Andra Tech Group

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Andra Tech Group
  • Andra Tech Group
  • Oss, Noord-Brabant
Andra Tech Group vacatures

Bij Andra Tech Group staat de mens voorop. Op dit moment staan we met ongeveer 600 werknemers sterk binnen onze 7 bedrijven (Wilting, Kusters Precision Parts, Jatec, Visietech, HFI, DKH en Mayer). We werken aan fijn mechanistische componenten voor diverse hightech industrieën over de hele wereld. Samen creëren wij de meest nauwkeurige onderdelen die voor diverse doeleindes worden gebruikt. Denk aan de chip in je telefoon waarmee je constant kan communiceren, de schokdemper van een motor, een ultradunne naald die wordt gebruikt bij oogoperaties en een onderdeel die ervoor zorgt dat een vliegtuig in de lucht kan blijven. We zijn zelfs in de ruimtevaart te vinden. Kortom, we zijn hard aan het groeien. Om dezelfde kwaliteit te waarborgen zijn we op zoek naar meer werknemers binnen de groep, omdat: mensen. maken. technologie. Onze vijf bedrijven:

Kusters Precision Parts (Oss):
Kusters Precision Parts is in 1973 opgericht als familiebedrijf en in ruim vijfenveertig jaar uitgegroeid tot een belangrijke toeleverancier in de hightech industrie. Dagelijks levert het hoogwaardige fijnmechanische componenten op van de meest uiteenlopende metaal- en kunststofsoorten. Kusters heeft een divers aantal gerenommeerde internationale bedrijven als klant die in de hightech en semiconductor industrie, machinebouw, automotive en medische sector werken. Met ongeveer 75 medewerkers zijn ze hard aan het groeien in een hypermodern pand aan de A59 in Oss zit. Hier vind je een uitgebreid en ultramodern machinepark waarmee er tot op de duizendste millimeter nauwkeurig geproduceerd kan worden.

Wilting (Eindhoven, Wintelre, Leerdam):
Wilting is al meer dan vijfendertig jaar actief als een bedrijf dat zich specifiek richt op de productie van hoogwaardige componenten, assemblages en samengestelde onderdelen. De klanten zijn Europese OEMers die wereldwijd concurreren binnen diverse hightech industrieën: Semi-con - Lucht- en ruimtevaart en automotive. Wilting heeft ongeveer 150 medewerkers die verspreid over 3 productielocaties werken: Eindhoven, Wintelre en Leerdam.

Visietech (Schijndel):
Visietech is al sinds 1995 gespecialiseerd in zeer complexe en nauwkeurige verspaning. Van CNC frezen, CNC draaien tot compleet geassembleerde producten. Het gaat hierbij om een enorme reeks aan materialen en componenten van verschillende afmetingen die in alle denkbare oppervlaktebehandelingen uitgevoerd kunnen worden. Visietech heeft zon 40 medewerkers die in een modern machinepark en logistiek centrum werken in Schijndel. Met klanten in verschillende branches voegt Visietech waarde toe in verschillende industrieën.

Jatec (Leerdam):
Jatec richt zich sinds 19985 op productie en assemblage van (fijn-)mechanische onderdelen en assemblages. De klanten zijn bedrijven die klant specifieke oplossingen produceren op het gebied van onder meer verpakkingsmachines, scheepsbouw offshore, printmachines, voedselverwerking, hernieuwbare energie en communicatie. Jatec levert standaard enkel stuks of kleine series binnen 3 tot 4 weken met een spoedstraat voor onverwachte escalaties Het team bestaat uit ongeveer 40 medewerkers die samenwerken in een fijne omgeving.

HFI (Groenlo):
HFI is een wereldwijde Tier 1-leverancier voor gerenommeerde klanten, die actief zijn in verschillende high-end industrieën, zoals: Measuring Control, Medical, Semicon Optical en Suspension. HFI is gespecialiseerd in de serie productie van hoogwaardige nauwkeurige ferro- en non ferro precisie componenten met hooggekwalificeerde technische mensen. Door jarenlange ervaring is er een enorme kennis opgebouwd in deze geavanceerde en precieze productietechnieken zoals langdraaien. HFI heeft een duidelijke strategie om te investeren in de ontwikkeling van haar medewerkers met opleidingen en trainingen met een oog op doorgroeien binnen de organisatie.

DKH (Uden)
DKH Metaalbewerking heeft zich ontwikkeld tot een specialist in het hoog geautomatiseerd CNC-frezen en CNC-draai/frezen van fijnmechanische onderdelen op basis van producthandling. DKH Metaalbewerking bedient hiermee verschillende machinebouwers en OEM-ers in vooraanstaande sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie, automotive industrie, transportsector en medical equipment.

Mayer (Gttingen, DU)
Mayer Feintechnik is gespecialiseerd in de productie van metalen onderdelen en modules op basis van complexe frees- en draaibewerkingen. Mayer Feintechnik excelleert onder andere in hoogwaardige CMM-meettechniek en kwaliteitsborging voor hoog nauwkeurige onderdelen en bedient een grote verscheidenheid aan veeleisende klanten in hightechindustrieën zoals de optiek-, laser-, medtech- en semiconindustrie. Mayer Feintechnik richt zich op kleine tot middelgrote series, precies afgestemd op de individuele behoeften van de klant, van projectdefinitie en engineering tot productie en assemblage.

Onze gerenommeerde bedrijven vormen samen een fijne organisatie die op deze manier kennis kunnen delen op het gebied van onze competentie centers zoals cleaning en 3D-printing. Genteresseerd om bij een van onze bedrijven te werken? Kijk dan of er een vacature tussen zit voor jou in de buurt.

Want nogmaals: mensen. maken. technologie.

Werkvoorbereider

Uden - MBO - 32 - 40 uur
DKH

Productie Engineer

Leerdam - 36 - 40 uur
Wilting

Bijbaan

Oss - 0 - 24 uur
Kusters Precision Parts

Werkvoorbereider / Calculator

Groenlo - MBO - 32 - 40 uur
Andra Tech Group

Bijbaan

Leerdam - 0 - 24 uur
Andra Tech Group
Andra Tech Group vacatures

Locatie

Andra Tech Group https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d908d9d9ba6a76df96c4359841331451e201d357d948ae27.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d908d9d9ba6a76df96c4359841331451e201d357d948ae27.png
5657EH Oss Noord-Brabant NL