Meevivenz

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Meevivenz
  • Dordrecht, Zuid-Holland

MEE Plus en Vivenz werken inmiddels al intensief samen op het vlak van maatschappelijke ondersteuning en daar komt nu een logisch vervolg op: het samengaan in één organisatie.

Met onze gemeenschappelijke kennis, jarenlange ervaring én gedeelde visie zijn we vanaf 1 januari 2020 een centraal aanspreekpunt binnen de regio. Hierdoor kunnen we de dienstverlening van onze professionals versterken en efficiënter maken en spelen we pro-actief in op de maatschappelijke en bestuurlijke vraag om één aanspreekpunt.

Zo slaan wij gezamenlijk een brug naar welzijnswerk. Samen zetten we ons in voor sociale themas zoals armoede, buddyzorg, hulp bij opvoeden, bemiddeling, jongerenwerk, mantelzorgondersteuning, vraagstukken rondom de Wet langdurige zorg, eenzaamheid, senioren en mensen met gedragsproblematiek. Ons nieuwe Expertisecentrum, dat recent is geopend, is dé plek waar het vak verder wordt ontwikkeld, kennis up-to-date wordt gehouden en dienstverlening wordt uitgebreid.

Ons werkgebied betreft de regios Alblasserwaard/Vijfheerenlanden, Brabant Noord, Drechtsteden, Midden-Holland en de Zuid-Hollandse Eilanden, de BAR-gemeenten en regio Arnhem.



Locatie

Meevivenz
3311JC Dordrecht Zuid-Holland NL