Huidinstituut Génique

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Huidinstituut Génique
  • Huidinstituut Génique
  • Houten, Utrecht

Huidinstituut Genique geeft niet alleen ontspannende huidverzorgende behandelingen, maar vooral gericht is op huidverbetering, huidverjonging en de behandeling van huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken en eczeem bij zowel de vrouw als de man. Laat onze huidspecialistes u adviseren over de beste behandeling.
Elke huid heeft zijn eigen kenmerken en daarom starten wij altijd met een uitgebreid intakegesprek, waarna een persoonlijk behandelplan opgesteld wordt. Zo zijn wij in staat om op hoog niveau effectieve en doelgerichte behandelingen te gegeven met hoogwaardige producten. Samen met de producten, die wij u voor de thuisverzorging adviseren, bereiken we mooie resultaten. Een mooie egale en jongere huid is ook voor u haalbaar!
U kunt bij ons terecht voor o.a. Microdermabrasie, IPL definitief ontharen, Elektrisch ontharen, Permanente make-up, Skin-needling, Meso-therapie, Peeling- en Resurfacingbehandelingen, Verwijderen van huidoneffenheden, PhotonLaser behandelingen, Lichttherapie en Afslankmethodes.
Huidinstituut Génique heeft meerdere behandelruimtes met duo-mogelijkheid, zodat u bijvoorbeeld samen met uw vriend(in) behandeld kunt worden.
Kijk voor een kennismaking op de site van Génique of op facebook
Huidinstituut Génique is ANBOS-kernlid, Cidesco-gediplomeerd en depositaire van Guinot, Nimue, LavieSage, dr. Grandel en het make-up merk Arabesque



Locatie

Huidinstituut Génique https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ca797e662f0d29fffa2172be56d9ab0f7b7a5ad430e8afce.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ca797e662f0d29fffa2172be56d9ab0f7b7a5ad430e8afce.png
3991AP Houten Utrecht NL