Thuisin van Dijk

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Thuisin van Dijk
  • Thuisin van Dijk
  • Veenendaal, Utrecht

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kunt leren en groeien dan is dit de uitdaging die je zoekt. De vloerlegger waar wij naar op zoek zijn hoeft geen ervaring te hebben. Het belangrijkste is dat jij gemotiveerd en flexibel bent. Je inzet en mentaliteit motiveert ons, om je bij ons door te laten groeien tot een ervaren vloerenlegger. Jouw werkzaamheden bestaan uit: het leggen van diverse PVC en houten vloeren. Het treffen van voorbereidingen, maar ook het afwerken van de vloeren. Je gaat samen met een vaste collega op pad en zo komen jullie op de meest uiteenlopende locaties! De monteurs van ons bedrijf zullen jou de kneepjes van het vak leren.
Waar zijn wij naar op zoek:

Jij bent iemand...

Met twee rechterhanden
Die in de praktijk wil uitgroeien tot vakman of vakvrouw
Die met collegas voor het mooiste eindresultaat gaat
Bereid is tot het volgen van vaktechnische cursussen
Die teamspeler, collegiaal en eerlijk is.

Thuisin van Dijk biedt jou...
Een uitdagende job, binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met veel vakkennis. Fijne werksfeer en prettige collegas. Daarnaast ontvang je natuurlijk een passend salaris met financiële doorgroei mogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend in de cao wonen.
Op het gebied van vloer-, wand-, raambekleding en zonwering is thuisin van Dijk één van de meest vooruitstrevende bedrijven in de regio. Daarnaast hebben wij een inspirerende winkel in Veenendaal met de allerbeste merken en zijn we meesters in het adviseren van onze klanten om van hun huis een droomhuis te maken.
Reageren?
Is de job iets voor jou? Neem dan direct contact met ons op en stuur je sollicitatiebrief naar : [email protected]
Mocht je meer informatie willen over deze vacature bel dan gerust naar telefoonnummer 0318-512777



Locatie

Thuisin van Dijk https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/052803c62c5e359a80b9bc1879ca896fbcaba8fcebe8e99d.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/052803c62c5e359a80b9bc1879ca896fbcaba8fcebe8e99d.jpg
3903AX Veenendaal Utrecht NL