Trans Viam Logistics.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Trans Viam Logistics.
  • Nieuwegein, Utrecht

Bedrijfsomschrijving

Trans Viam Logistics B.V. is een jong, snelgroeiend bedrijf met een hecht team. Wij verzorgen transportdiensten met vrachtwagenchauffeur (s) CE middels een trekker en een oplegger voor diverse opdrachtgevers en zoeken vrachtwagenchauffeurs CE die een steentje willen bijdragen aan de groei van het transportbedrijf Trans Viam Logistics B.V.

Wij zijn erg flexibel en bieden goede arbeidsvoorwaarde. Door onze collegas en het teamverband, zijn wij gegroeid tot 28 vrachtwagens en 40 collegas.

Wij willen jou graag in ons team hebben.

Vacature tekst vrachtwagenchauffeur CE

Wil jij een steentje bijdragen binnen het transportbedrijf Trans Viam Logistics B.V.? Geniet jij om een joekel van een vrachtwagen, in combinatie van een trekker en oplegger te besturen? Wil jij de belangrijkste schakels zijn in een snel groeiend bedrijf en ben jij hier trots op? Wil jij flexibele tijden en zelf bepalen hoeveel uren je per week wil werken? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Onze vrachtwagenchauffeur CE is verantwoordelijk voor:

Je rijdt vanuit ons distributiecentra, met een trekker en een oplegger, welke gelegen zijn in de regios Noord-Brabant, Zuid-Holland en Midden-Nederland. Hiervan wordt je voorzien van goed materiaal en een prachtige trekker en koeloplegger.
Je rijdt naar onze opdrachtgever(s) en laadt de vrachtwagen in. Aan de hand van de opdracht lever je de goederen netjes af. Binnenlandse ritten in Nederland.
Trans Viam Logistics B.V. is een flexibele, leuke en sfeervolle werkgever, die verschillende opdrachtgevers heeft. Daarom geniet jij van diversiteit en ziet geen een dag hetzelfde eruit voor jou. Wil je toch liever een zelfde rit rijden? Ook dit is te regelen!!!

Ook heb je niet te maken met zwaar fysiek werk. Wij gebruiken overal pompwagens, zodat de fysieke belasting geminimaliseerd is.

Als werknemer van Trans Viam Logistics B.V. heb je flexibele werktijden. Jij mag bepalen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Fulltime werk is ook altijd beschikbaar!!!

Naast deze uitdagende en veel wisselende functie, geniet je ook van onze arbeidsvoorwaarde. Je geniet van een marktconform salaris en meer.

Wat vragen wij van onze vrachtwagenchauffeur CE:

Een rijbewijs C E;
Flexibiliteit en een flinke portie zelfstandigheid;
Probleemoplossend vermogen.
Woonachtig in Nederland
Resident in The Netherlands.
Geautoriseerd om in Nederland te werken
Autorisation to work in The Netherlands
Wij bieden onze vrachtwagenchauffeur CE:

SCHAAL E6!!!
Geminimaliseerde fysieke werkzaamheden;
Een goed salaris dat aansluit bij jouw ervaring kennis en opleiding;
Een bonus bij goed rijgedrag én een bonus voor schadevrij rijden;
Vakantiegeld;
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
Je wordt onderdeel van een gezellige, informele bedrijfscultuur met een ouderwets familiegevoel.
vrachtwagenchauffeur CE
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: 17,00 - 25,00 per uur

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: 17,00 - 25,00 per uur



Locatie

Trans Viam Logistics.
3439LK Nieuwegein Utrecht NL