R No Limits

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • R No Limits
  • Barendrecht, Zuid-Holland

We zijn een jong en energiek bedrijf en wij zijn op zoek naar spontane toppers die ons team willen komen versterken.
Als sales marketing bedrijf houden wij ons vooral bezig met face to face marketing. Dit houdt in dat wij klanten werven voor onze opdrachtgevers door middel van Door to Door sales. Buiten dat houden wij ons ook heel erg bezig met allerlei ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Zowel gericht op onze werknemers als op onze projecten. Klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling staan daarom ook op nummer 1 binnen ons bedrijf.
Wij bieden een uitstekende basissalaris, maar uiteraard ook bonussen. Bij ons is er ook een mogelijkheid voor een auto van de zaak. Mocht je je rijbewijs nog niet hebben, dan is er een mogelijkheid om je rijbewijs bij ons te behalen.
Verder vinden wij een goede en gezellige werksfeer heel belangrijk. Elke vrijdagavond is er dan ook een borrelavond op het kantoor. Deze avonden zijn bedoeld om ons team nog sterker en hechter te maken, maar ook om de nieuwe werknemers goed te introduceren.
Ook is het zo dat wij het belangrijk vinden dat onze werknemers groeien binnen het bedrijf. Daarom hebben wij talloze doorgroeimogelijkheden zodat onze werknemers niet stagneren. Ervaring is bij ons geen vereiste, omdat wij al onze werknemers op de juiste manier begeleiden vanaf het begin tot het einde. Dit doen we d.m.v. dagelijkse, interne trainingen.
Wij van R No Limits B.V. gaan altijd tot het uiterste en kennen no limits vandaar de naam!



Locatie

R No Limits
2991LJ Barendrecht Zuid-Holland NL