Sport BSO Reeshof

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Sport BSO Reeshof
  • Sport BSO Reeshof
  • Tilburg, Noord-Brabant

Uit school sporten en bewegen
Is je kind dol op sporten? Dan ben je bij Sport BSO Reeshof aan het juiste adres! Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen na schooltijd. Samen met onze gediplomeerde Pedagogisch Medewerkers Sport is altijd iets leuks te beleven. Onze medewerkers hebben naast een pedagogische opleiding ook een sportieve achtergrond. Zo werken er bij Sport BSO Reeshof bijvoorbeeld ook leerkrachten bewegingsonderwijs.
Wij rekenen géén extra kosten en verzorgen gratis vervoer vanaf alle scholen in de Reeshof.
Sport BSO
Sport BSO Reeshof bestaat uit een gescheiden onderbouw voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en een bovenbouw voor kinderen van 8 jaar en ouder. Wij bieden kinderen een breed sportprogramma, van breakdance tot fun-boxing, van yoga tot zaalvoetbal. Onze sportfaciliteiten bevinden zich binnen en buiten. We hebben 4 sporthallen ter beschikking waarvan één zaal een eigen sport-klimwand heeft en één gymzaal speciaal ingericht is voor de onderbouw. Buiten kunnen we ons hart ophalen op de 3 kunstgrasvelden. Hier kunnen we hockeyen, voetballen, korfballen, frisbeeën en nog veel meer
Plezier staat voorop
Het plezier in sporten en bewegen staat bij ons voorop. Sport biedt kinderen zoveel meer dan een gezond lijf. Kinderen leren bij ons samenwerken, de regels van sport, het verschil tussen winnen en verliezen. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben.
We gaan elke dag sporten en bewegen, maar je kind kan bij ons ook knutselen, tafelvoetallen, airhockeyen of rustig een boekje lezen. Wist je dat we onze eigen bioscoop hebben waar kinderen na het sporten even bij kunnen komen?
Wij brengen je kind naar zwemles
Het is mogelijk om tijdens BSO tijd zwemdiplomas te halen! Op maandag en woensdag brengen en halen we kinderen naar de zwemlessen die worden gegeven in zwembad Reeshof. De zwemlessen duren 45 minuten en worden aangeboden voor A + B. De medewerkers van Sport BSO Reeshof brengen en halen de kinderen en helpen ze, indien nodig, met omkleden. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw kind.
Vervoer en kosten
Sport BSO Reeshof hanteert de normale BSO prijzen.
Daarnaast halen we de kinderen gratis op van alle scholen in de Reeshof.
Wij halen op dit moment al kinderen op van de volgende basisscholen:
De Bloemaert, De Boemerang, Bibit, Hartevelden, Helen Parkhurst, Jan Ligthart Driecant, Klinkers, Koolhoven, Meander, Sporckt, Wegwijzer, de Fonkel en SBO Westerwel.
Sport BSO Reeshof werkt samen met een professioneel taxibedrijf, zodat ook tijdens het vervoer kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.
Lijkt je dit ook iets voor jouw kind? Kom samen langs voor een rondleiding en we vertellen je er graag meer over!



Locatie

Sport BSO Reeshof https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4f2f713c6f99e562bcfdcbedfe93c4246121d2af7812d7d9.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4f2f713c6f99e562bcfdcbedfe93c4246121d2af7812d7d9.jpg
5043CZ Tilburg Noord-Brabant NL