Sibo FLUIDRA

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Sibo FLUIDRA
  • Sibo FLUIDRA
  • Veghel, Noord-Brabant

Werken bij SIBO Fluidra Netherlands
Wil je werken bij een internationale distributeur die volop in ontwikkeling is? Bij SIBO Fluidra kun je het verschil maken voor onze klanten.
Samen in een professioneel dynamisch team zetten wij dienstbaarheid voorop. Heb je talent en ambitie? Dan vind je bij SIBO Fluidra misschien wel de (loop)baan waar je naar op zoek bent.

Ondernemend en dienstbaar
Ondernemerschap staat hoog in het vaandel bij SIBO Fluidra. Iedere medewerker voelt zich verantwoordelijk voor zijn eigen takenpakket en levert een belangrijke bijdrage aan het totale resultaat.
Vol passie werken we samen als een hecht team om onze doelstellingen te verwezenlijken en de dienstbaarheid richting onze klanten te waarborgen. Samen maken we er een succes van!

Doorgroeimogelijkheden
Investeren in onze mensen: het is van groot belang als we ons als bedrijf willen blijven ontwikkelen en onze vooraanstaande rol als internationale distributeur willen blijven vervullen. Wij onderschrijven het belang van het continu investeren in kennis, kunde en vaardigheden van onze medewerkers. Bij SIBO Fluidra krijg je daarom alle ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collegas. Mochten we je interesse hebben gewekt, kijk dan snel op onze vacaturesite!



Locatie

Sibo FLUIDRA https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/72b310ab7da8bd26aa683cb46eff085ed4c5431486b4e38b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/72b310ab7da8bd26aa683cb46eff085ed4c5431486b4e38b.png
5465TC Veghel Noord-Brabant NL