AENC

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • AENC
  • Alblasserdam, Zuid-Holland

We verbinden mensen en organisaties door middel van duurzame en intelligente IT AV oplossingen. Die realiseren we met A-merken apparatuur, slimme software en ondersteunende diensten. We zijn een System Integrator en specialist op het gebied van Building Intelligence. Het gevolg hiervan is efficiënter en met meer continuteit werken voor meer resultaat en plezier.

We verbinden onze medewerkers, klanten en leveranciers met elkaar door middel van persoonlijk contact. In een tijd van toenemende contacten via sociale media en webshops zien wij dit meer en meer als onze toegevoegde waarde.

We verbinden onszelf met de allerarmsten in deze wereld in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit doen we door ons voor minimaal vijf jaar aan één of meerdere projecten te verbinden in de vorm van financiële en/of materiële steun.

In dit alles weet de directie zich gedreven door de overtuiging van het bestaan van een Hogere verbinding. Dit brengen we tot uiting in een menselijke manier van bedrijfsvoering, een eerlijke manier van zakendoen en een goede balans tussen rentmeesterschap en rendement.



Locatie

AENC
2952CA Alblasserdam Zuid-Holland NL