Studio/K

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Studio/K
  • Amsterdam, Noord-Holland

STUDIO/K ZOEKT:
MEDEWERKER SPOELKEUKEN
Studio/K is een bioscoop en café-restaurant aan het Timorplein in Amsterdam Oost. Bijzonder aan Studio/K is dat het helemaal wordt gerund door studenten. We zijn op zoek naar een zelfstandige, betrouwbare en hardwerkende spoelkeukenmedewerker.

DE FUNCTIE
Je werkt in een spoelkeuken van een restaurant dat 7 dagen per week geopend is. Je werktijden zijn van 17.30 tot 00.00. Je werk bestaat uit het voorspoelen en afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen met behulp van een automatische spoelmachine. Daarnaast zorg je dat het serviesgoed op de juiste plek terecht komt en zo nodig poleer je de afgewassen stukken. Verder ben je verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden in de keuken en spoelkeuken en ben je bereid om de keuken te helpen wanneer nodig.

DE FUNCTIE-EISEN
-18 jaar en ouder (voorkeur tussen 18-25);
- Ervaring in de spoelkeuken (niet verplicht);
- Betrouwbaar en zelfstandig;
- Een harde werker;
- Woonachtig in Amsterdam;
- Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
- Op minstens 3 werkdagen en 1 weekenddag beschikbaar.

ONS AANBOD
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst met uitgestelde prestatieplicht. Je werkt tussen de 12 en 14 uur werk per week. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform Nederlandse Horeca Gilde CAO. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar: [email protected]. Voor verdere informatie kun je onze website bezoeken: www.studio-k.nu.

STUDIO/K
Timorplein 62
1094 CC Amsterdam



Locatie

Studio/K
1094CC Amsterdam Noord-Holland NL