Nieuwbouw Online

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Nieuwbouw Online
  • Groningen, Groningen

Bedrijfsprofiel
Nieuwbouw Online B.V. is het bedrijf van Gerjan Steenbeek (25 jaar ervaring in vastgoed-webdevelopment) en Alex van Ginneken (entrepreneur, 25 jaar ervaring in online marketing). Nieuwbouw Online ontwikkelt een landelijk platform voor NVM makelaars voor het opzetten van nieuwbouw gerelateerde websites. Op deze websites presenteren we het nieuwbouwaanbod van de grootste NVM nieuwbouwmakelaars van Nederland. Daarnaast is het platform geoptimaliseerd voor het verkrijgen van leads en hebben we het aankoopproces van een nieuwbouwwoning gedigitaliseerd.
We ontwikkelen het platform in nauw overleg met de NVM. We werken veel samen met landelijke partijen op gebied van Online Marketing, Online vastgoedcommunicatie en maken gebruik van een groot netwerk van professionals als Designers, Google specialisten en ethical hackers.
Ons vaste team bestaat uit 6 personen en dat maakt ons een klein kantoor. Daarom ben jij, een onmisbaar onderdeel van ons bedrijf. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee maar is ook erg leuk. Want je bent betrokken bij de hele organisatie.



Locatie

Nieuwbouw Online
9722AW Groningen Groningen NL