IMATransport

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • IMATransport
  • Ridderkerk, Zuid-Holland

IMA transport is een transport dat zich focust of binnenlands en buitenlands vervoer van goederen. Ons transport stelt diensten beschikbaar voor onze klanten, waarin wij beloven het transport binnen een uur planmatig te starten.

IMA denkt toekomstgericht en innoveert voortdurend, om zich zo uit te breiden tot een internationaal transporteur. De klant is voor ons hoofdprioriteit, hierbij werken wij als het personeel van IMA klantgericht en professioneel. Om al onze klanten logistieke beslommeringen uit handen te nemen, verzorgen wij het gehele logistieke proces rondom het transporteren van uw goederen.

Wij zorgen voor het maken van een routeplan, het laden, het lossen en het vervoer van uw goederen tot aan de gewenste bestemming. Dit zorgt voor betrokkenheid en continuteit aan onze klanten. We staan 24/7 klaar voor onze klant, en alle nieuwe transportaanvragen zullen binnen één uur gestart worden. Kwaliteit en efficiënt werken is bij IMA transport een dagelijks praktijk . Veilig werken, een oog voor detail heeft onze constante aandacht.



Locatie

IMATransport
2981BG Ridderkerk Zuid-Holland NL