Leer Zelf Online

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Leer Zelf Online
  • Leer Zelf Online
  • Woerden, Utrecht

ABCDate verandert levens. Help jij mee?
ABCDate is dé website om liefde, vriendschap en geluk te vinden voor mensen met een verstandelijke beperking. ABCDate is landelijk actief en groeit gestaag!

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker klantenservice die ons team komt versterken.

Wat houdt de functie in?
Op ABCDate kunnen deelnemers met elkaar chatten. Daarnaast organiseren we avonden waarop mensen elkaar kunnen ontmoeten. Achter de schermen zorgt een enthousiast team ervoor dat dit alles vlot verloopt. Jij gaat ons ondersteunen bij de servicegerichte en organisatorische taken.

Taken die je uitvoert zijn het beantwoorden van de mails en telefoontjes die dagelijks binnenkomen. Je helpt deelnemers en begeleiders bij praktische vragen over het gebruik van de website. Soms beantwoord je ook inhoudelijke datingsvragen.

Daarnaast geef je mensen informatie over ABCDate en voer je diverse organisatorische taken uit. Je helpt bij het promoten van de ABCDate-avonden en zorgt ervoor dat ons bestand up to date blijft. Onze ABCDate-coaches kunnen met vragen bij jou terecht, jij krijgt de planning rond en je zorgt ervoor dat zij altijd een gevulde materialenbox hebben die ze nodig hebben voor de ABCDate-avonden.

Onze ideale kandidaat?
Jij beschikt over MBO-niveau en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Onze deelnemers hebben een verstandelijke beperking. Daarom is het belangrijk dat jij affiniteit hebt met deze doelgroep en eenvoudig kunt communiceren. Heb je daarnaast ook nog een fijne telefoonstem? Dan levert dat je extra bonuspunten op.

Soms is het even puzzelen voordat je het antwoord op de vragen van onze deelnemers vindt. Daarom moet je in deze functie geduldig zijn en analytisch kunnen denken. Je hebt een servicegerichte houding en weet goed het overzicht te houden. Bovenal ben je een ware liefdesambassadeur die vol passie meewerkt aan ons ontmoetingsplatform.

Waar kom je te werken?
Ons kantoor is gelegen in Woerden, op loopafstand van het station. We zijn echte teamspelers waarin ieder een uniek talent heeft. Juist dat maakt het werken hier zo leuk! We werken op creatieve wijze met elkaar aan waardevolle initiatieven waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Ondanks dat het team altijd een gevulde agenda heeft, is de sfeer ontspannen. We lunchen graag samen in het zonnetje, hebben regelmatig een teamuitje(waar vaak nog lang over wordt gesproken) en hebben gezellige vrijdagmiddagborrels.

Je krijgt een marktconform salaris en een laptop van de zaak.

Ben je genteresseerd?
Mail je cv en motivatiebrief dan voor 1 augustus naar [email protected] t.a.v. Sofie Goeting.

Vermeld hierin per wanneer en voor hoeveel uur je beschikbaar bent. Je krijgt van ons binnen twee weken een reactie terug.



Locatie

Leer Zelf Online https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ec64d34f4ae9ca20988d58be2a4b393765254bb1e35ab845.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ec64d34f4ae9ca20988d58be2a4b393765254bb1e35ab845.png
3441EM Woerden Utrecht NL