Bankie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Bankie
  • Sliedrecht, Zuid-Holland

ALGEMEEN
Het Bankie is het sfeervolle grand-café en zalencentrum aan de Benedenveer in Sliedrecht. Onderdeel van sporthal De Basis, is het tevens het onderkomen van volleybalvereniging Sliedrecht Sport; huidig landskampioen zaalvolleybal bij de dames.

Het is een accommodatie met stijl en een gezellige, eigentijdse uitstraling. Door onze flexibel in te delen ruimtes, kunnen wij bedrijven en particulieren een passende locatie bieden voor een feest, receptie of zakelijke borrel, maar ook voor een vergadering, workshop of training, al dan niet vergezeld van een sportieve clinic of toernooitje in de zaal of op de beachvelden.

Op loopafstand van het station en vlakbij de A15 is bereikbaarheid geen probleem. Datzelfde geldt voor parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Het Bankie kan tot 300 gasten verwelkomen. Ook ons buitenterras mét buitenbar biedt volop mogelijkheden. De opties op het gebied van catering zijn dan ook vrijwel onbeperkt. Op dat vlak en op het gebied van (sportieve) arrangementen denken we graag met u mee om uw event helemaal op maat voor u te verzorgen.



Locatie

Bankie
3363AW Sliedrecht Zuid-Holland NL