PLNT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • PLNT
  • Leiden, Zuid-Holland

Taakomschrijving
Wil jij ervaring opdoen op het gebied van Facility- en Event Management? En heb je ook nog affiniteit met communicatie en duurzaamheid? Dan is The Field Leiden de ultieme plek voor jou! Vanaf september 2022 hebben we weer een plek vrij. Liever eerder beginnen? Ook geen probleem!

Kom stage lopen bij The Field Leiden!

The Field (onderdeel van dit bedrijf Leiden) is dé nieuwe hotspot van Leiden. Dit uniek stukje groen ligt midden in de stad met vier circulaire gebouwen: dat wil zeggen, gebouwen gemaakt van duurzaam en gerecycled materiaal. Dit maakt de stad groener, gezonder en inclusiever. Dé perfecte plek voor vergaderen, brainstormen, borrelen en nieuwe ontmoetingen op een verfrissende manier. Bij The Field zoeken we een organisatietalent die graag ervaring wilt opdoen op een bijzondere plek. Je krijgt veel vrijheid en er is plek voor creativiteit en eigen invulling.

Jij

Volgt een relevante hbo-opleiding op het gebied van Management en Organisatie, voorkeur Facility Management of Event Management;

Zoekt een stage voor minimaal 4 maanden, start- en einddatum in overleg

Beheerst de Nederlandse taal goed

Kunt zelfstandig werken maar houdt ook van overleggen en brainstormen

Bent representatief, oplossingsgericht en organisatorisch vaardig

Bent creatief en niet bang om fouten te maken

Jouw stage

The Field Leiden is een toffe evenementen locatie. Het is een proeftuin op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Dit moeten we ook uitdragen. Tijdens je stage draai je mee met de huidige boekingen, denk je mee in de communicatiestrategie, ben je verantwoordelijk voor de inkoop, bedenk en begeleid je zelf duurzame events (bijvoorbeeld een kledingruil) en ga je aan de slag met nieuwe partnerships. Zie jij verbeterpunten of nieuwe kansen? Laat het weten! Om jou met zoveel mogelijk facetten in aanraking te laten komen, combineren we deze stage ook met werkzaamheden van ons hoofdkantoor dit bedrijf. Zo blijft jouw stage dynamisch, vergroot je jouw netwerk en kan je echt op ontdekkingstocht naar jouw talenten.

Wat is dit bedrijf?

Dit bedrijf Leiden Centre for Innovation and Entrepreneurship is hét centrum voor innovatie en ondernemerschap van de regio Leiden. Onze missie is om al het innovatieve en ondernemende talent uit de regio Leiden te helpen om hun potentieel te bereiken. We organiseren en huisvesten verschillende evenementen en bieden ondernemerschapsprogrammas aan op elk niveau. Bij ons komen studenten, ondernemers, investeerders, docenten en bedrijven samen. Want waar werelden elkaar ontmoeten, volgt groei vanzelf.

Wat bieden wij

Een uitdagende, afwisselende en leerzame stage voor minimaal drie dagen in de week

Een netwerk in duurzaamheid en de stad Leiden

Professionele begeleiding

Een jong en bevlogen team

Veel vrijheid en creativiteit

Een groene, duurzame, inspirerende omgeving

Een passende stagevergoeding

Dus ben jij een creatieve duizendpoot met organisatorisch talent, die weet van aanpakken en affiniteit heeft met duurzaamheid en communicatie? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief op naar: [email protected]



Locatie

PLNT
2312NV Leiden Zuid-Holland NL