Finture Careers

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Finture Careers
  • Finture Careers
  • Amsterdam, Noord-Holland

Wij zijn Finture Careers. De menselijke headhunter die zowel werkt met een jobsite als proactieve werving. Ons concept ontstond vijf jaar geleden, als tegenreactie op de huidige recruitmentmarkt. We voelden dat de kern van het vak vergeten werd, namelijk: mensen leuk werk bezorgen. Daarom krijg je bij ons een persoonlijk aangewezen Consultant die voor jou klaarstaat en je verbindt met toffe bedrijven. Je bent dus geen nummertje. Het draait echt om jouw ontwikkeling en groei; we focussen ons altijd op het menselijke aspect binnen werving en hebben het beste met je voor. Want de ideale baan bestaat. Ook voor jou! We hoeven m samen alleen nog maar te vinden. Daarom werken we vanuit een heldere basis, want zo komen we samen vooruit en zetten we de juiste stappen.

Met een heldere basis bedoelen we écht helder. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Te direct? Noem het liever charmante brutaliteit; we blijven immers altijd respectvol. Op gebied van communicatie dus geen filter, wanneer het aankomt op matchmaking juist wel: we pikken alleen vacatures uit die hele stapel ruis die écht bij je passen. Jouw succes staat tenslotte op één bij ons. Wij zijn klaar om in ju te investeren. Jij ook?

Finture Careers. Investeer in jezelf.



Locatie

Finture Careers https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f3b4da6fee6b098228c6b943fae1fd71431aeac94b3aa7f5.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f3b4da6fee6b098228c6b943fae1fd71431aeac94b3aa7f5.png
1059CM Amsterdam Noord-Holland NL