Van Gulden Makelaardij

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Van Gulden Makelaardij
  • Van Gulden Makelaardij
  • Delft, Zuid-Holland

Hopelijk wordt u in plaats van nu een bezoeker tijdens de bezichtiging straks de bewoner van uw droomwoning.

Al ruim 10 jaar actief als makelaar in de regio, met name Delft, Rijswijk, Den Haag, Voorburg en Zoetermeer. Een ruim werkgebied en een groot netwerk, allemaal in uw voordeel!

Als klant bij Van Gulden Makelaardij kunt u GRATIS verhuisdozen lenen zodat uw verhuizing soepel verloopt.

Advies en/of hulp bij verkoop, aankoop en verhuur van uw geliefde woningen.

Uw woning verkopen in Rijswijk en een nieuwe woning kopen in Delft? Of juist een woning kopen in Zoetermeer en dan uw oude woning verkopen in Den Haag? Alles is mogelijk!

Graag komen wij bij u op gesprek om u van advies te voorzien wat in de huidige woningmarkt verstandig is om te doen. Een combinatiegesprek met een hypotheekadviseur is zeker een aanrader zodat u na de kennismaking volledig op de hoogte bent wat de mogelijkheden zijn.

U kunt bij ons terecht voor:

- Het verkopen van uw woning (inclusief de beste presentatie, groot bereik via Funda, Huislijn, Facebook, Instagram en Linkedin). Samen bepalen we uw vraagprijs, de benodigde werkzaamheden in de woning, de presentatie en wat u wilt dat er voor u geregeld wordt.

- Het kopen van uw droomwoning. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar vergroot u uw kansen aanzienlijk tot het kopen van die ene woning waar u uw zinnen op heeft gezet. Daarnaast zorgt het er voor dat u deze woning kunt kopen tegen de zo goed mogelijke condities.

- Het verhuren van uw woning. In samenspraak met u bepalen we uw doelgroep, de prijs en adverteren we uw huurwoning dusdanig dat u de beste huurder uit kunt zoeken. Inclusief credit checks, werkgeverscontrole, enz..

- Daarnaast kunt u bij ons terecht voor goede connecties met hypotheekadviseurs in uw regio, bouwkundig keurders, taxateurs, energielabel, schilders, aannemers, verhuizers, enz..



Locatie

Van Gulden Makelaardij https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b06b3643083116ad57cb7d0d33bb3488e7ed9e19b4c056b3.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b06b3643083116ad57cb7d0d33bb3488e7ed9e19b4c056b3.jpg
2613NW Delft Zuid-Holland NL