van de Weerd's Autobedrijf Bennekom

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • van de Weerd's Autobedrijf Bennekom
  • Bennekom, Gelderland

Auto van de Weerd beschikt over een zeer moderne Toyota/Lexus en Bosch Car Service werkplaats in Bennekom met een uitgebreide dienstverlening.
Auto van de Weerd is in 1924 opgericht en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte Toyotas en heeft een grote vaste klantenkring opgebouwd. Onze spreekwoordelijke service en kwaliteit is niet alleen voorbehouden aan eigenaren van Toyota en Lexus automobielen, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere merken autos!

De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken dan Toyota en Lexus kunnen uitvoeren!

Auto van de Weerd is daarnaast een erkend APK-keuringsstation en u kunt bij ons ook uw schadetaxaties en schadereparaties laten uitvoeren. Een allround bedrijf dat op bijna al uw autowensen in kan gaan. Ons deskundig en vakbekwaam personeel staat altijd voor u klaar, om u van betaalbare service te voorzien.

Onze diensten voor u:
* Reparatie en verkoopadvisering van alle merken
* Altijd ruime occasions voorraad, dus ruime keus
* Specialisatie in Japanse automerken
* Schadeherstel met gratis vervangend vervoer
* APK keuringen
* Onderhoud van uw autoairco (STEK-erkenning)
* Aanschaf van audio systemen, navigatie systemen, etc.
* SHELL tankstation met SHELL-shop
* BOVAG voorwaarden
Net zoals de andere VETOS leden zijn wij aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Voor u als klant een extra zekerheid.



Locatie

van de Weerd's Autobedrijf Bennekom
6721TE Bennekom Gelderland NL