BaseNet

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BaseNet
  • BaseNet
  • Amsterdam, Noord-Holland

BaseNet is al jaren marktleider op het gebied van software voor de advocatuur. We bieden een totaaloplossing die alle benodigde functionaliteiten voor advocatenkantoren bevat. Binnen de advocatuur is BaseNet marktleider op het gebied van online automatisering. Behalve Amsterdam hebben wij nog kantoren in Engeland, Spanje en België. In de komende jaren willen we ook uitbreiden naar andere landen. We hebben dus mooie groeidoelstellingen, waardoor er volop ruimte is voor je eigen ontwikkeling!

We werken elke dag met elkaar samen om onze klanten van het beste product en de beste service te kunnen voorzien. Als je op kantoor rondvraagt wat ze het leukste aan BaseNet vinden, zegt het overgrote deel de sfeer de mensen. Mooie resultaten leveren in een informele omgeving dus. De ideale manier van samenwerken om deze doelen te kunnen blijven behalen, hebben we omschreven in onze core values. Dit is waar de cultuur van BaseNet voor staat.
- One team, one mission
- At our clients service and beyond
- Were unstoppable: we innovate and grow
- We work with a purpose
- Be like Spiderman: with great power comes great responsibility



Locatie

BaseNet https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c13ac2cc66cd4d06daa9c38620f2e9cc53c5cfac6be55287.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c13ac2cc66cd4d06daa9c38620f2e9cc53c5cfac6be55287.png
1054SJ Amsterdam Noord-Holland NL