Its4Sure

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Its4Sure
  • Its4Sure
  • Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

Its4Sure is een organisatie die jongeren, met uiteenlopende hulpvragen, vanaf 6 tot en met 23 jaar oud coacht en begeleidt. Denk hierbij aan: het begeleiden naar een zinvolle dagbesteding, onderwijsaanbod of arbeidsmarkt, emotieregulatie en zelfbeeld vergroten. De missie van Its4Sure is dan ook gericht op het vergroten van de competenties en vaardigheden van deze jongeren. Dit, zodat zij beter in staat zijn om belemmeringen, in het dagelijks leven, zo zelfstandig mogelijk op te lossen. Daarbij vindt Its4Sure vanuit hun visie het van belang om een directe aansluiting te vinden bij de belevingswereld van deze jongeren.

Its4Sure verricht werkzaamheden in regio Haarlemmermeer, Midden-Holland, Holland Rijnland en Drechtsteden. Wij zijn een maatschappelijke organisatie, met als belangrijkste doel: het leveren van verantwoorde en kwalitatief goede en veilige hulpverlening. Om onze kwaliteit te waarborgen en optimaal te houden werken wij alleen met professionals met minimaal hbo- werk en denkniveau die affiniteit hebben met jeugdigen. Daarnaast stellen wij hoge eisen door aangesloten te zijn aan de Stichting Kwaliteit en Jeugd en het registerplein en beschikken wij over de kwaliteitsnorm ISO 9001.

Wij bieden ondersteuning aan jeugdbeschermers van onder andere de William Schrikker Stichting en overige verwijzers. Daarnaast werken wij nauw en transparant met elk samenwerkingspartners. Dit doen wij ook door middel van maandverslagen, tussenevaluaties waarbij er op de persoonlijke doelen gereflecteerd wordt en door toegankelijk te zijn voor telefonisch- en mailcontact.

Wat doen wij:

Wij werken met een multidisciplinair team die diverse methodieken en begeleidingsvormen beheersen en kunnen toepassen. Elke jongere is anders, daarom hebben wij geen vaststaande methodieken. De methodieken die we gebruiken zijn wel wetenschappelijk bewezen. Alle trajecten worden volledig op maat ingericht, zodat optimaal resultaat behaald kan worden.

Wij bieden:

Coaching en begeleiding
Maatwerk
Een doel- en resultaatgerichte werkwijze
Een systeemgerichte aanpak
Interne doorverwijzingen zonder wachtlijsten
Ons team:

Its4sure vindt het belangrijk dat ons team een weerspiegeling is van de pluriforme samenleving. Door onze cultuur sensitieve aanbod kunnen wij sneller aansluiting vinden bij de doelgroep die een andere cultuur en of etnische achtergrond heeft.

Ons team bestaat uit jonge professionals vanuit verschillende specialismen, zoals:

Psychologie
Sociologie
Gedragswetenschap
Social work
Omgangskunde
Docenten
Verslavingszorg
GGZ-specialisme etc.



Locatie

Its4Sure https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3deffb766fb788cd0a8a75b3c1d02b41d09adb227a3086cb.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3deffb766fb788cd0a8a75b3c1d02b41d09adb227a3086cb.jpg
2288GK Rijswijk (ZH) Zuid-Holland NL