The Gift

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

The Gift
  • The Gift
  • Noord-Scharwoude, Noord-Holland

In 1996 is The Gift gestart met de ontwikkeling en verkoop van tassen en outdoor producten onder de merknaam Norlnder. Vijfentwintig jaar later is The Gift toonaangevend leverancier op het gebied van home deco, travel, outdoor, sport, elektronica en cosmetica.

Door onze gedreven inkoop afdeling en korte lijnen in diverse productielanden, bieden wij uitgebreide collecties met moderne en betaalbare producten. Naast Norlnder, behoren ook SENZA, KUMAI en BRAINZ tot de eigen merken van The Gift. Ieder merk wordt gekenmerkt door een eigen identiteit en assortiment.

Maak kennis met onze merken:
- Norlnder staat al sinds 1996 voor authentiek, stoer en betaalbaar. De Norlnder collectie bestaat uit trolleys, tassen, sport en outdoor producten.
- SENZA staat voor basic, stoer, eerlijk en sfeervol. Door de natuurlijke materialen en kleuren passen onze artikelen in ieder interieur.
- KUMAI by SENZA is ons nieuwste merk en onderdeel van SENZA. De collectie bestaat uit alledaagse, hoogwaardige verzorgingsproducten. Iedere lijn heeft een kenmerkende uitstraling en geur. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes.
- BRAINZ is ons elektronica merk en staat voor modern, hip, degelijk en betaalbaar. De collectie bestaat uit speakers, koptelefoons, earbuds, chargers, smart watches en powerbanks.

De collecties groeien ieder jaar. Niet alleen in omvang, maar ook in kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast bent u bij The Gift ook op het juiste adres voor private label producties en private labels.

Desk Accountmanager/Projectmanager

Noord-Scharwoude - MBO - 32 - 40 uur
The Gift

Magazijnbeheerder

Noord-Scharwoude - MBO - 32 - 40 uur
The Gift


Locatie

The Gift https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8ddaf121b4ef1d2be0832b1644ae1b37bc6eb4d9c7c6d43b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8ddaf121b4ef1d2be0832b1644ae1b37bc6eb4d9c7c6d43b.png
1723HX Noord-Scharwoude Noord-Holland NL