Zorg@home

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Zorg@home
  • Zorg@home
  • Den Haag, Zuid-Holland

Zorg@home is een kleinschalige thuiszorgorganisatie die haar cliënten op een persoonlijke manier ondersteunt, van Aanvraag tot Zorg. U als cliënt staat bij Zorg@home centraal. Al onze werkzaamheden zijn erop gericht om in uw individuele behoeften te voorzien. Vanaf het eerste contact staan wij voor u klaar, om zo goed mogelijk te zorgen voor uw zorg.

Ons doel is om samen met u en uw omgeving ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen, op de manier zoals dat wenst. Wij vinden dat wanneer een persoon - om wat voor reden dan ook - is aangewezen op hulp van anderen om zelfstandig te kunnen blijven wonen, leven en functioneren, dit op een zo prettig mogelijke manier moet worden vormgegeven. De autonomie van de cliënt wordt zoveel mogelijk gewaarborgd. Met andere woorden: bepaald hoe uw zorg eruit ziet, en op welke manier u deze zorg ontvangt.

De zorg die u thuis ontvangt is heel persoonlijk, en wordt afgestemd op uw wensen. Zorg@home streeft ernaar een zorgverlener voor u in te schakelen waarmee het niet alleen klikt, maar welke u zich thuis laat voelen in uw eigen huis en welke u vertrouwt. Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk een vaste zorgverlener ontvangt. U heeft inspraak in wie er bij u thuis komt.

Wij kennen graag onze cliënten, en willen graag dat u ons ook kent. Daarom hoort u bij ons geen keuzemenus als u ons belt, maar wordt u persoonlijk te woord gestaan door een bekende stem.

Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke levenswijze, religie en aanvullende voorkeuren. U bent bij ons bepaald geen nummer.

Ons motto is dan ook: Uw zorg, uw keuze!



Locatie

Zorg@home https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c3aa36f2daa36b7fea93d24b8e1dfc7221dd87ecd12bcc7f.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c3aa36f2daa36b7fea93d24b8e1dfc7221dd87ecd12bcc7f.jpg
2571AN Den Haag Zuid-Holland NL