Alfabet Plus

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Alfabet Plus
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Alfabet Plus is een jong en dynamische organisatie die staat voor kwaliteitsonderwijs. Onderwijs met iets extras. Alfabet Plus werkt vanuit de visie dat elke leerling talent heeft en dat elk kind de potentie heeft uit te groeien tot een succesvolle professional. Wij geloven dat door nu te investeren in het kind, dit zich uitbetaald in de toekomst. Het is die overtuiging waaruit onze projecten en diensten zijn ontwikkeld.

Alfabet Plus bestaat sinds 2012 en is opgericht door een team sociologen en pedagogen om leerlingen, studenten en jongeren de extra aandacht te bieden die hun onderwijsloopbaan naar een volgend niveau tilt. Onderwijs is voor Alfabet Plus meer dan alleen lesgeven. Onderwijs is kracht, liefde en motivatie. Onderwijs is kennis. Onderwijs is ontwikkeling en successen behalen. Onderwijs is leren, maar zeker niet verleren. Onderwijs is de springplank naar een veelbelovende toekomst. Voor iedereen. Op ieder moment.

De kracht van Alfabet Plus ligt in de kwaliteit van haar medewerkers. Zij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Zij zijn hoogopgeleid, gedreven en staan dicht bij de leefwereld van jongeren. Met veel enthousiasme en creativiteit werken zij elke dag aan effectieve en innovatieve methoden om jongeren en professionals van dienst te kunnen zijn.

Onze diensteverlening is gericht op het aanvullen van onderwijs en het ondersteunen van andere organisaties die met jongeren werken. De werkdruk ligt vaak al hoog bij deze professionals. Zij houden weinig tijd over om nieuwe projecten uit te rollen en ook het bieden van extra begeleiding moet vaak onder stressvolle omstandigheden. Daarnaast ontstaan er continu nieuwe aandachtsgebieden. Te denken valt aan de intreding van straatcultuur op scholen en pesten via social media. Wij ondersteunen scholen en organisaties op al deze vlakken en geven onze diensten vorm aan de hand van de wensen van onze klanten.



Locatie

Alfabet Plus
3081AE Rotterdam Zuid-Holland NL