Teamprepared.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Teamprepared.
  • Barendrecht, Zuid-Holland

Wij zijn TeamPrepared, al sinds 2018 specialist in uitzendwerk. Wij stellen uitzendkrachten beschikbaar voor de bouwsector productie. TeamPrepared draagt zorg voor de inzet van uitzendkrachten met een duidelijke vakbekwaamheid. Teamprepared heeft dagelijks een grote groep specialisten met vakkennis aan het werk.Inmiddels hebben wij onze expertise verder vergroot als vervoerder en gespecialiseerd in transport met verschillende trekeenheden. Ons bedrijf heeft 2 vestigingen in Nederland, Barendrecht en Heerenveen.

Ons kantoor in Barendrecht opereert als hoofdkantoor en zo onderscheidt zich door uiteenlopende specialisaties en is uiteraard meervoudig gecertificeerd.
Ons depot in Heerenveen is het gevolg van onze ambitie om onze klanten efficiënter van dienst te kunnen zijn. Vanuit onze depot in Heerenveen bieden wij totaalpakket aan onze klanten in het noorden van Nederland.
TeamPrepared heeft als transportbedrijf in Barendrecht een gevarieerd wagenpark. Wij vervoeren verder zeecontainers en trailer/afzetbakken voor u. TeamPrepared ontzorgt u volledig. Bent u op zoek naar een opslagplaats voor uw goederen? Wij halen de goederen op, kunnen deze opslaan in ons magazijn en distributeren zowel nationaal als internationaal. U kunt rekenen op een vlekkeloos logistiek proces.



Locatie

Teamprepared.
2993LK Barendrecht Zuid-Holland NL