Nederland Isoleert

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nederland Isoleert
  • Nederland Isoleert
  • Amersfoort, Utrecht

Start met het besparen van energie door isolatie.

Met de huidige capaciteit in de markt en de snelheid waarmee woningen in Nederland gesoleerd worden duurt het nog zeker 50 jaar voordat alle huizen in Nederland gesoleerd zijn. Waanzin!vinden wij bij Nederland Isoleert. Dat moet sneller! Daarom zijn we in 2012 gestart met wat nu al het grootste isolatiebedrijf is in Nederland actief op de particuliere markt. Onze doelstelling is om binnen 10 jaar alle huizen in Nederland gesoleerd te hebben. Dit is niet alleen belangrijk voor ons milieu, maar de voordelen van isolatie voor ieder gezin in Nederland zijn zo overduidelijk, dat we oprecht niet begrijpen dat niet ieder huis in Nederland al lang gesoleerd is!

Sinds onze oprichting in 2012 gaven al 15.000 mensen ons het vertrouwen hun woning te isoleren. Dit hebben we vooral te danken aan ons team van super gemotiveerde en enthousiaste mensen die onze passie delen voor het versnellen van een duurzame woningvoorraad. Met meer dan 100 mensen zetten we ons daar iedere dag weer voor in. Toch zijn we nog niet tevreden. Het gaat nog lang niet snel genoeg en daarom zijn we continue bezig met nieuwe innovaties in de markt. Wekelijks profiteren honderden huishoudens van onze collectieve aanpak. Huizenbezitters van hoekwoningen, tussenwoningen, vrijstaande woningen of VVEs: iedereen is gebaat bij onze gerichte aanpak.

Samen met al deze klanten werken wij iedere dag aan een beter milieu. We zijn dan ook trots dat we met onze acties al miljoenen kilos CO2 uitstoot per jaar helpen besparen! En dit doen we met bijzonder veel plezier!

Versneld naar een duurzaam Nederland!
Isolatie is bij veel mensen in Nederland nog geen aandachtspunt en dat willen we graag veranderen. Hiertoe organiseren we niet alleen isolatiecollectieven in heel het land, maar werken wij ook intensief samen met onze verschillende partners, zoals Stichting DOEN, Natuur Milieu en Natuurmonumenten. Onze partners maken ons sterker en helpen ons versnellen door meer mensen bewust te maken van de voordelen van huisisolatie.

Een fantastische klantervaring!
Bij Nederland Isoleert willen we van het isoleren van uw huis een fantastische klantervaring maken: geen onbeleefde bouwvakkers, maar een dienst op het hoogste niveau en isolatie van de beste kwaliteit het is tenslotte wel uw huis! Een wow- ervaring zoals we dit zelf noemen. Uiteraard is de prijs ook erg belangrijk. Isolatie kost al minder dan veel mensen denken, maar dankzij onze collectieve aanpak is dit bij ons tot wel 25% voordeliger dan bij andere aanbieders.

Efficiënter werken
Ook in onze manier van werken proberen we zo modern en efficiënt mogelijk te zijn. In eerste instantie omdat dat good business is, maar ook omdat we zo min mogelijk onze omgeving willen belasten. Hoe doen we dat? Door campagnes te organiseren, centreren we onze werkzaamheden in de gebieden waar we op dat ogenblik actief zijn. Hierdoor vinden we veel genteresseerden vlakbij elkaar efficiënt voor ons, daardoor goedkoper voor de klant en minder verspilde auto kilometers wat ook nog eens beter is voor het milieu.

DOET U MEE?



Locatie

Nederland Isoleert https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2631392f68aa1c2a11503c6891ccd54e57f9ec2411087e02.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2631392f68aa1c2a11503c6891ccd54e57f9ec2411087e02.jpg
3825AL Amersfoort Utrecht NL