T Salland Coaching & Advies

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • T Salland Coaching & Advies
  • Luttenberg, Overijssel

Martine Scholten en Simon Troost zijn de drijvende krachten achter t Salland. Met Sallandse nuchterheid en aandacht voor de omgeving helpen zij overheden, organisaties en mensen te groeien en het optimale uit hun leef- en werkomgeving te halen.
Wij helpen u, uw bedrijf en uw medewerkers klaar te zijn voor de toekomst. Wij bieden overzicht, inzicht en advies. Zo haalt u het beste uit uzelf, uw bedrijf en uw leefomgeving. Voor nu en in de toekomst.
Martine helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Martine: Binnen bedrijven zijn mensen de sleutel bij het behalen van bedrijfsdoelen. Dat boeit mij enorm. Wat beweegt iemand? Hoe kan iemand verder komen, en daarmee ook het bedrijf verder helpen?
Simon helpt overheden en bedrijven bij het samenwerken aan een betere en duurzame leefomgeving. Als onafhankelijke zelfstandige zorgt hij voor de verbinding tussen het proces en de inhoudelijke kennis over klimaat-, duurzaamheid- en energie. Simon: Samenwerken bepaalt in grote mate of een verandering succesvol is. Ik verbind de diverse vakgebieden (ruimtelijke ordening, milieu, klimaat, water, energie, duurzaamheid) voor optimaal resultaat. Daarnaast zet ik bestaande praktische oplossingen op een creatieve manier in.



Locatie

T Salland Coaching & Advies
8105RG Luttenberg Overijssel NL