Atlas Professionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Atlas Professionals
  • Atlas Professionals
  • Hoofddorp, Noord-Holland

Atlas Professionals is een internationaal recruitment bedrijf. Sinds de oprichting in 1982, speelt Atlas nu een grote rol in het leveren van professionals aan de maritieme, olie gas en windindustrie wereldwijd.

Als kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn voor uw bedrijf, dan is Atlas Professionals de partner die u nodig heeft voor het leveren van hooggekwalificeerd personeel. Wij creƫren uitgebreide HR-pakketten op maat, waardoor u zich zonder enige zorgen over de mankracht op het project kunt richten.

Door de jaren heen is Atlas Professionals uitgegroeid tot een no-nonsense, betrouwbare HR-dienstverlener in de maritieme en energiebranche, met een missie om complexe personeelsuitdagingen om te zetten in transparante en veilige oplossingen.

Wij specialiseren ons in de volgende markten:

Seismic
Survey
ROV, Diving Inspection
Offshore Management QC
QHSE
Marine Environmental
Renewables
Platforms Jack Ups
Drilling Well Services
Production Maintenance
Dredging
Marine
Merchant Shipping
Engineering Project Controls
Power
Construction Infrastructure

Een aantal van onze klanten: ABB, Allseas, Ampelmann, Baker Hughes, Bluewater, Boskalis, BP, CECON, Centrica, CGG, Chevalier Floatels, Dana Petroleum, DeepOcean, Deme, DOF Subsea, Dong Energy, ENI Saipem, EMGS, Fugro, GDF Suez, Halliburton, Heerema, Holyhead Towing Company, Jan de Nul, Jumbo Crew Services, NAM, NSW, OOS, Posh Fleet Services, Repsol, Shell, Solstad Offshore, Stanford Marine, Stork, Subsea 7, Taqa, TenneT, Total, Vermilion, Vroon Offshore Services, Wintershall en Workfox.



Locatie

Atlas Professionals https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8b9568a4e645dc58ee20e01a693b83256df9ec02971cf3bf.gif https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8b9568a4e645dc58ee20e01a693b83256df9ec02971cf3bf.gif
2131HA Hoofddorp Noord-Holland NL