J.C. Call Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • J.C. Call Solutions
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Wij ontfermen ons over de klantcontact tussen u en uw klanten/prospects. Al meer dan 15 jaar zorgt J.C. Call Solutions ervoor dat bedrijven zich kunnen focussen op de core business door de contact center vraagstukken uit handen te nemen. Onze opdrachtgevers variƫren van branche, grootte en opdracht waardoor wij ons lang hebben kunnen ontwikkelen om onze klanten de beste service te bieden. Wij leveren maatwerk zodat de oplossingen aansluiten op de wensen van de opdrachtgevers.

Onze aanpak is dynamisch wat betekent dat we snel kunnen aanpassen op uw organisatie dit komt door onze brede expertise in meerdere branches.

Wij zijn pioniers op het gebied van klantcontact center oplossingen door regelmatig trainingen aan te bieden aan ons team, trends in de branche te volgen en onze strategieƫn te analyseren en ontwikkelen.



Onze organisatie kenmerkt zich door onze diversiteit, open cultuur en no nonsense attitude. Ons team is divers, maar iedereen deelt dezelfde missie. U ontzien, en uw klanten en prospects een duidelijke boodschap overbrengen dat is waar we voor staan. Wat wij belangrijk vinden is kwaliteit, heldere communicatie en net dat stapje extra bieden.



Locatie

J.C. Call Solutions
2908LP Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL