Alkcare

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Alkcare
  • Alkmaar, Noord-Holland

Vanwege de terugtrekking van een lid van de Raad van Toezicht zoekt Stichting Alkcare in Alkmaar per 1 januari 2023 een

Lid van de Raad van Toezicht met ondernemende instelling en oog voor innovatie

De Raad van Toezicht bestaat uit vijf leden waaronder de voorzitter, een vicevoorzitter en een secretaris. De leden van de Raad van Toezicht worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn benoembaar voor een tweede termijn van vier jaar.

De Raad van Toezicht komt gemiddeld (met uitzondering van de commissievergaderingen) acht keer per jaar bijeen in vergadering. Afhankelijk van ontwikkelingen kan de frequentie van de bijeenkomsten hoger zijn.

Naast de reguliere vergaderingen legt de Raad van Toezicht jaarlijks minimaal één werkbezoek af aan één of meerdere organisatieonderdelen of werkvelden van de organisatie en voert de Raad van Toezicht jaarlijks een evaluatie uit op het eigen functioneren. Tevens voeren vertegenwoordigers van de Raad van Toezicht minimaal eenmaal per jaar overleg met respectievelijk de Ondernemingsraad, de Cliëntenraad en het Managementteam.

De leden van de Raad van Toezicht ontvangen voor de werkzaamheden een vergoeding, die is gebaseerd op het beloningsadvies van de NVTZ .

Voor de gezochte toezichthouder geldt dat hij/zij voldoet aan het hierboven genoemde profiel. Daarnaast beschikt hij/zij over enkele van de volgende kwaliteiten:

ervaring op het gebied van innovatie en technologie en is op de hoogte van de
nieuwste ontwikkelingen;

kennis van en visie op de ontwikkelingen in het zorgdomein;

een teamplayer, die nieuwe ideeën inbrengt en andere toezichthouders en de
bestuurder hiermee inspireert;

inzicht in vastgoed financieringsvraagstukken;

kennis op het gebied van vernieuwend (ver)bouwen, duurzaamheid en ontwikkelingen en innovatie in de bouw;

toont ondernemerschap en oprechte interesse in de context en impact van
huisvesting voor bewoners.

Klik hier voor het volledige functieprofiel.


Inlichtingen over deze functie kunnen worden ingewonnen bij mw. C.H.M. van Groningen-Schuitemaker, voorzitter van de Raad van Toezicht via 06-37603252.

Uw sollicitatie kunt u voor 26 september richten aan mevrouw J. Heij, [email protected] of RvT Alkcare t.a.v. mevrouw J. Heij Herenweg 91 1829 AC Alkmaar. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 41.



Locatie

Alkcare
1824AC Alkmaar Noord-Holland NL