BLP administratiekantoor

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BLP administratiekantoor
  • BLP administratiekantoor
  • Bergeijk, Noord-Brabant

Onze missie is dat onze klant zich kan richten op de leuke kant van het ondernemen, terwijl wij de administratieve zaken op ons nemen en ervoor zorgen dat alles op het juiste moment aangeleverd is bij de juiste personen en instanties. Onze klanten hebben te allen tijde inzicht in de boekhouding en we hebben regelmatig contact met onze klanten, zodat zij op tijd en verantwoord beslissingen kunnen nemen. Wij helpen onze klanten graag vooruit, zodat zij zorgeloos het werk kunnen blijven doen.

We richten ons op de zzper. Tussen onze klanten kom je daarom veel vakmanschap tegen. Denk hierbij aan stucadoors, schilders, verpleegkundigen, grafisch designers, coaches, tegelzetters, timmerlieden, kappers, schoonheidsspecialisten en nog veel meer. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat onze klanten verantwoord ondernemen! Ondernemen is leuk en uitdagend. Dit moet ook zo blijven, zonder enige belastingtechnische bijkomstigheden.



Locatie

BLP administratiekantoor https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e6b05a63ccd6f6ab1e4ad32eeb9fc3cbfe4d3d41ac152519.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e6b05a63ccd6f6ab1e4ad32eeb9fc3cbfe4d3d41ac152519.jpg
5571EC Bergeijk Noord-Brabant NL