Toolstation Groningen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Toolstation Groningen
  • Toolstation Groningen
  • Groningen, Groningen

Toolstation Groningen

Verkoopmedewerker parttime
Locatie: Groningen
Salaris: vanaf 11,54 bruto per uur
Parttime aan de slag in een bouwmarkt die het anders doet dan andere? Ben je daarnaast service gericht en ben jij goed in verkopen? Kom dan bij Toolstation in Groningen werken als parttime verkoopmedewerker!
Gereedschappen hebben nog veel geheimen voor je, maar je staat open om je hierin te verdiepen. Om dit te doen ga jezelf op onderzoek uit door de catalogus erbij te pakken, maar ook je collegas te onder vragen. Als de klant binnen komt pak jij gelijk de catalogus erbij zodra de klant een vraag heeft. Een klopboormachine? Dat vraag je even aan je collega. Door jouw wil om te leren en servicegerichtheid staan de bestellingen op tijd klaar en lopen de klanten met een glimlach de winkel uit.
Wie zijn wij?
Toolstation is een groeiende organisatie die meerdere shops per kwartaal opent. Ons motto is dan ook Wij helpen vakmensen en Doe-Het-Zelvers hun klus te klaren!. Dit doen wij door een simpele formule waar klanten online en in een netwerk van vestigingen hun producten kunnen kopen, met een snelle service, breed assortiment en lage prijzen. We zijn een van de snelst groeiende multi-channel retailers van gereedschappen, accessoires en bouwbenodigdheden in Groot-Brittannië, Nederland, België en Frankrijk.
De Toolstation-manier
Het unieke kenmerk van een Toolstation vestiging is dat klanten aan onze verkoopbalie worden geholpen, zij hoeven niet zelf op zoek te gaan naar het product. Dat doen wij voor ze. Met een klein team van 5 mensen zorgen wij zes dagen per week voor tevreden klanten. Onze manier van werken? Wij zijn teamspelers, inclusief, klantgericht en geven jou de ruimte en tools voor jouw ontwikkeling en groei.
Wat ga je doen?
Jij bent de spin in het web met een proactieve houding en is geen enkele dag hetzelfde door je brede takenpakket. Van het informeren en adviseren over de aankoop van de producten tot aan het magazijn bijhouden, inventariseren en de bestellingen verwerken en gereed maken. Als verkoopmedewerker in onze shop in Groningen, zorg je samen met je team (4 5 collegas) voor tevreden klanten.
Beschik jij over de volgende tools?
* Affiniteit met gereedschappen of met de doe-het-zelf branche;
* Je bent een verkooptalent met aantoonbare ervaring in de service;
* There is no I in team. Samen sta je sterker;
* Leergierig zijn ligt in je aard, staat open voor cursussen over processen en producten;
* Je bent nauwkeurig met betalingen en het tellen van de producten in het magazijn;
* Beheerst over computervaardigheden om zo producten en informatie te verwerken;
* Parttime voor 24 uur beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 tot 18:00 en op de zaterdag van 08:00 tot 17:00;
Wij bieden jou de volgende tools:
* Begint met een contract voor 12 maanden, in de toekomst uitzicht op onbepaalde tijd;
* Een functie binnen een snelgroeiende organisatie;
* Een marktconform salaris en 8% vakantietoeslag;
* Een sharesaveplan (aandelenoptieregeling);
* Leuke extras zoals een bedrijfsfitnessregeling, verjaardags- en kerstattenties;
* 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid tot het inkopen van 5 extra verlofdagen);
* Groot aanbod online trainingen (van GoodHabitz) voor persoonlijke ontwikkeling;
* 20% personeelskorting op het Toolstation assortiment;
* Reiskostenvergoeding (min 10 km en max. 30 km enkele reis);
* Een goede pensioenregeling vanaf 20;

https://www.toolstationjobs.nl



Locatie

Toolstation Groningen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a86504737e7bee797e656a6033f59e7ae92c10d45dcbd071.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a86504737e7bee797e656a6033f59e7ae92c10d45dcbd071.jpg
9723JA Groningen Groningen NL