Entrada Restaurants

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Entrada Restaurants
  • Entrada Restaurants
  • Den Haag, Zuid-Holland

Entrada Group, moederbedrijf van diverse restaurants, importbedrijf, wijnwinkels en organisator van het winterevenement Cool Event, is een begrip in de regio Den Haag, Scheveningen en Noordwijk. Met een diversiteit aan sferen en keukens van de restaurants is er voor elk wat wils. Het zijn stuk voor stuk unieke zaken met een geheel eigen concept en karakter.

Onze restaurants zijn: La Galleria, Solo Vino Wine Bar, Steam Scheveningen, Steam Noordwijk, Solo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze Co, African Wines Solo Vino en Cool Event. Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond. Daarnaast levert Entrada Import-Export authentieke Italiaanse producten en -specialiteiten door heel Nederland. Wij verzorgen ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening. Dit alles geheel gebaseerd op uw wensen en budget. Entrada Group heeft het allemaal!



Locatie

Entrada Restaurants https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c1d303fd1ba84171c34619779e4ffd09adebedeb3deff8d2.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c1d303fd1ba84171c34619779e4ffd09adebedeb3deff8d2.png
2587WE Den Haag Zuid-Holland NL