Solimas

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Solimas
  • Solimas
  • Barneveld, Gelderland

Solimas is de ICT-dienstverlener in Nederland. Vanuit diverse locaties werken onze medewerkers dagelijks aan het beheer van de ICT voor honderden klanten. Onze kennis, ervaring en slagkracht stelt ons in staat om complexe ICT-vraagstukken aan te pakken. Door onze lokale aanwezigheid geven wij onze klanten persoonlijke aandacht en zijn we nauw betrokken bij hun business.

Wij van Solimas zijn ervan overtuigd dat technologie mensen in staat stelt om het maximale uit zichzelf te halen. Dat talent en potentie niets zijn zonder de juiste tools en randvoorwaarden. En dat ICT de deur kan openen naar groei, vooruitgang en innovatie.

Daarom willen we bij Solimas het leven van ondernemers en werknemers verrijken met de technologie, tools en kennis die zij nodig hebben om autonomer en gelukkiger te zijn in hun werk. Iedere dag weer. Vanuit die missie gaan we voor een sterke relatie op basis van een oprechte, persoonlijke benadering. We willen namelijk begrijpen wat onze klanten drijft, waar ze s nachts van wakker liggen en wat hun ambities zijn. Om hen vervolgens met onze aanpak en kennis van ICT te helpen bij het waarmaken van hun dromen.

Big enough to handle, small enough to care. Dat is de kern van onze filosofie. Onze schaal maakt dat we met alle gebundelde kennis, ervaring en slagkracht die we in huis hebben in staat zijn om onze klanten, met een compleet palet aan diensten, te adviseren over complexe ICT-vraagstukken.

Maar tegelijkertijd blijven we trouw aan het ondernemerschap dat ons zo ver gebracht heeft. We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Letterlijk. Met kantoren in heel Nederland is Solimas namelijk altijd dichtbij. Door deze lokale aanwezigheid zijn we namelijk persoonlijk betrokken bij onze klanten en hun business. Met korte lijnen, snelle beslissingen en een daadkrachtige aanpak.



Locatie

Solimas https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/faa6a967a25d2c5e6fcb888be0e778511052479f8e1553dc.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/faa6a967a25d2c5e6fcb888be0e778511052479f8e1553dc.jpg
3772MR Barneveld Gelderland NL