Ajilon Engineering

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ajilon Engineering
  • Ajilon Engineering
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Het is belangrijk dat je jezelf goed voelt bij een organisatie (sfeer/ collegas/ werkomgeving), je jezelf kunt vinden in de toekomstvisie / kernwaardes en van toegevoegde waarde kan zijn voor de organisatie waar je uiteindelijk de waardering voor kan krijgen.
Wij werken niet vanuit een vacature maar kijken naar de persoon die geschikt zou kunnen zijn voor de positie. Een standaard sollicitatiegesprek hoef je bij mij dan ook niet te verwachten want dan leer ik de persoon achter het cv niet kennen. Wat zijn je drijfveren waar ligt je ambitie en wie ben jij!

Op ons eigen engineeringsbureau bieden wij al ruim 40 jaar ondersteuning op het gebied van engineering ten behoeven van gebouw gebonden installatietechniek E en W. Op de eerste plaats zijn wij werkgever en staan onze collegas centraal!
Onze collegas werken dagelijks aan uitdagende projecten zowel voor woningbouw, utiliteit, ziekenhuizen en overig vastgoed. Onze interne engineeringsafdeling is voorzien van de diverse softwarepakketten om het engineeringproces te ondersteunen: BIM en Cad- gerelateerde softwarepakketten.
De projecten worden uitgevoerd op locatie van onze opdrachtgevers maar ook op ons eigen engineeringsafdeling. Hierdoor kom je te werken aan innovatieve projecten maar maak je ook een ontwikkeling door gezien de diversiteit van opdrachten en opdrachtgevers.

Korte lijnen binnen het team, toegankelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij ons op nummer 1.
Investeren in de persoonlijke ik en investeren in de binding van onze collegas vinden wij erg belangrijk!

www.engineermycareer.nl



Locatie

Ajilon Engineering https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/70ae90a6eddfb453c3eb0dfc9971ae33612cf72cc987aa17.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/70ae90a6eddfb453c3eb0dfc9971ae33612cf72cc987aa17.jpg
3065DC Rotterdam Zuid-Holland NL