Bruna Hesseplaats

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Bruna Hesseplaats
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Functieomschrijving
Functieomschrijving

Parttime Winkelmedewerk(st)er

Op zoek naar een leuke bijbaan met veel afwisseling? Bruna zoekt parttime! Voor een van onze mooie gezellige winkels zoeken we iemand die parttime kan helpen. Om de winkel er tiptop uit te laten zien, maar zeker ook om klanten te helpen. Je geeft advies over verschillende producten; van een mooi boek tot de nieuwste agenda of een leuk tijdschrift. Met jouw hulp lopen klanten met een blij gevoel naar buiten. Plezier We vinden het vooral erg belangrijk dat je het echt leuk vindt om met mensen om te gaan, ze te helpen en tips te geven. Als je uitstraalt dat je plezier hebt in je werk, dan breng je dat altijd over op een klant. Dat maakt dat een klant weer terugkomt om nog iets te kopen. En daar worden wij natuurlijk blij van. Dit is Bruna: je kent ons vast. In 1868 opende de allereerste Bruna-winkel. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 230 winkels. We verkopen naast boeken en tijdschriften ook papier- en schrijfwaren, wenskaarten, feestartikelen, kranten en verlenen we service met een PostNL punt . In deze branche is Bruna markleider. We durven dus te zeggen: de beste en de grootste! Een groot deel van het assortiment verkopen we ook op bruna.nl.

Wat heb jij in huis? Je stapt gemakkelijk op klanten af en je vindt het leuk om een praatje te maken. Bovendien weet jij echt van aanpakken en je bent niet bang om net dat stapje extra te zetten. Verder:

Help je graag mensen;
Kun je jezelf flexibel opstellen;
Ben je leergierig en ben je bereid om, indien nodig , een opleiding te volgen;
Weet je te verwoorden waarom het je leuk lijkt om bij Bruna te werken.
Wat kan jij van ons verwachten? Je krijgt de kans om ervaring op te doen in de wereld van retail, binnen een hecht en gezellig team van collegas. Bovendien krijg je veel vrijheid en flexibiliteit, Daarnaast bieden wij jou:

Een nul-urencontract.
Een uurloon incl. vakantierechten en vakantiegeld
De leukste collegas (echt waar)
Een mooie ervaring in de wereld van Retail
Bij gebleken geschiktheid een vast contract
Hoe te solliciteren

Ben jij de enthousiaste oproepkracht die we zoeken? We leren jou graag kennen! Solliciteer via de onderstaande button of kom naar de winkel. vraag Abas of Marja

Tot snel! Een referentiecheck en een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel zijn onderdeel van de

Deadline sollicitaties:30-4-2022

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: 10,60 per uur (ex vakantieuren en vakantiegeld)

Thuiswerken

Nee
Soort dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk

Contractduur 12 maanden

Parttime uren: 16 per week

Salaris: 10,60 per uur

Rooster:

Dagdienst
ma-vr
Weekendbeschikbaarheid
Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Kerstpakket
Pensioen
Personeelskorting
Verwachte startdatum: 01-11-2022


Vacature aanpassen

Open


Bekijk de vacature in de live-omgeving



Locatie

Bruna Hesseplaats
3069EA Rotterdam Zuid-Holland NL